FOTO: Tatran Volary i ve třetím utkání jara doma zvítězil


Branky


8

Jak se zápas odehrál?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Před zápasem museli volarští řešit zranění a nemoci. Zápas začali domácí svižně a během 25 minut bylo rozhodnuto. Nebahovští přitom byli strašákem pro domácí, kteří věděli, že vzali bod Stachům. Volarští zahájili palbu na gólmana Medřického již v první minutě a synovec známého ex gólmana hostí ukázal, že umí. Během několika minut se měl co ohánět a v 11. minutě již nestačil na tvrdou dobře umístěnou střelu matadora Václav Kubáta, který tak začal svou exhibici. Volarští pokračují v tlaku a v 16. minutě Michal Sedlák přidává druhý gól. Volarští se rozjeli a hosté se nedostávají víc jak pár metrů za polovinu. Ve 25. minutě se opět připomíná Václav Kubát a dává třetí gól domácích. Volarští jsou v pohodě do konce poločasu kontrolují hru. Hosté se osmělili, ale spolehlivá obrana řízená Tomášem Kočárkem a druhým matadorem týmu Petrem Sedlákem řeší vše spolehlivě a brankář Vaculka si mohl vybrat dovolenou. Poločas snů pro domácí a přestávka měla přinést bouři v kabině hostí.

 

 

     Druhý poločas začal vlažně. Volarští kontrolují vývoj hry a hosté se sněží, brankář Vaculka si se vším poradil v klidu a pohodě. Snaha o přiblížení se gólově končí nebahovským za osm minut, to se v  54. minutě se opět prosazuje gólem z těžkého úhlu Kubát a kompletuje hattrick. To hosty srazilo a v podstatě od této minuty se hrál zápas plný klidu a pohody. Volarští zkoušeli různé herní varianty, ale někdy krása přebíjela účel. Sympatické je, že dom žácí začali hrát s mladými nadějnými mladíky, kteří se v utkání neztratili a všichni ukázali, že jsou pro mužstvo velmi platní. Zápas byl pohodový i pro hlavního rozhodčího Jana Trněného, který moc práce neměl a to díky klidné hře obou týmů a nemusel za celý zápas vytahovat žádnou kartu. Zápas skončil čtyřbrankovým rozdílem pro domácí a tak kromě třígólového Kubáta má radost i Patrik Vaculka za vychytanou nulu.

 

Zaslal: Ladislav Beran



Sestavy


TJ Tatran Volary
P. Vaculka [-] - . Bledý [-] , V. Kubát [-] , P. Vairich [-] , Z. Dočekal [-] , M. Tasáry [-] , V. Svěchota [-] , M. Sedlák [-] , R. Iliev [-] , T. Kočárek [-] , P. Sedlák [-]

FK BI STAV Nebahovy
R. Medřický [-] - V. Valouch [-] , P. Pešek [-] , J. Sluka [-] , J. Mráz [-] - R. Cinádr [-] , M. Juroš [-] , K. Starý [-] , M. Rosa [-] - P. Halounek [-] , J. Šandera [-]

Počet diváků: 30. Rozhodčí: TRNĚNÝ Jan - KOŠÍK Radim (N), NECHOĎDOMŮ Libor (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Volary mají na jaře dobrou formu a vyhrají 5:2

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tatran vstoupil do jara velmi dobře a nyní přijde první těžký soupeř. Věřím že Tatran to s hrajícícm trenérem Romanem Ilievem zvládne i do třetice za plný počet bodů.