Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2023 15:00

25.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Lipí utrpělo vysokou porážku, od Dívčic dostalo pět gólů


Branky


17

Fotbalisté Lipí prohráli ve 25. kole III. třídy s Dívčicemi 1:5 a po venkovní porážce opět nebodovali. Hosté se v Lipíčku poprvé prosadili v 6. minutě zásluhou Špána. Na něj navázal Ježek. Krátce po přestávce překonal Macháčka potřetí Hezoučký. Jediný gól domácích vstřelil Tengl, hosty to ale nepoložilo a vedení navýšil druhým gólem Śpán. Konečný výsledek stanovil v závěru opět Hezoučký. Svěřenci trenérů Maňhala a Čuhaje navázali na domácí výhru nad Čtyrákem. V tabulce jsou pátí a na čtvrté Mokré ztrácí jediný bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas pro hosty

Utkání dvou celků ze středu tabulky začalo hodně zostra. Po pěkné akci jen těsně netrefil branku Ježek. Ve velké šanci se ocitl i Hezoučký, ke skórování mu chyběli centimetry. Už v šesté minutě hosté ze své třetí šance otevřeli skóre, když Hezoučkého centr a následnou hlavičku Ježka dorazil do branky Jiří Špán – 0:1. Jednobrankové vedení vydrželo do 23. minuty. Šťastný rozjel akci na levé straně, po které přišel přesný centr na Michala Ježka a ten po samostatném průniku navýšil vedení hostujícího týmu - 0:2. Po deseti minutách se mohl Ježek zapsat mezi střelce znovu, když těžil z chyby obránce při výběhu, ale domácí tým své zaváhání nakonec napravil a jeho přízemní pokus pohotově vyrazil.  Až po půlhodině aktivní Tvrzický sklepl další centr pro Strnada, jehož křižný pokus z vápna těsně minul vzdálenější tyč. Další šance přišly až v závěru půle. Nejprve Valenta vybídl ke střele ve vápně Strnada, tomu zakončení znemožnil na poslední chvíli jeden z obránců soupeře. Posléze pálil Valenta, mířil však jen do rukavic připraveného Macháčka. Na druhé straně následně nebezpečně pálil Tengl, ani on ale ukazatelem skóre nepohnul. Hosté tak šli do kabin s dvoubrankovým náskokem.

Hosté si odvážejí všechny body z Lipí

Zkraje druhé půle mohli domácí snížit, centr Svobody doputoval až na zadní tyč, tam však neobsazený Wegenkittl nedokázal ve skluzu zakončit přesně. A tak přišel další gól hostů. Ti rozjeli rychlý brejk, Strnad na poslední chvíli našel Pavla Hezoučkého a jeho střela zaplula za záda bezmocného brankáře. Macháček si na míč lehce sáhl, ale neměl nárok zasáhnout – 0:3. Tempo hry poté opět opadlo a Dívčice kontrovaly tříbrankový náskok. V 58. minutě přišla chybná rozehrávka hostů ve středu hřiště, Tomáš Tengl zamotal obráncům hlavu, připravil si míč a přesnou střelou rozvlnil síť u levé tyče – 1:3. Po hodině hry zahrozili hosté díky akci Hezoučkého, který vysunul Vondrku, ale ten v tísni neposunul míč pod padajícím Macháčkem do sítě. Závěr duelu měly Dívčice ve své moci a nepouštěly domácí do souvislejšího tlaku. V 72. minutě byl opět Jiří Špán tam, kde měl být a po rohovém kopu hlavičkou navýšil vedení svého týmu. Navíc hostům pomohla velká chyba domácích v 82. minutě. Obránci podjela pod nohou malá domů od spoluhráče, toho využil Pavel Hezoučký a přesnou trefou doprostřed branky definitivně pojistil vítězství hostů pátým gólem – 1:5. Dívčice se po přesvědčivé výhře posunuly na pátou příčku, Lipí kleslo na sedmé místo.



Ohlasy k zápasu



TJ Mír Dívčice
Jan Valenta (hráč): Hodnotí se mi to hezky. Dali jsme v první půli dvě branky, které nás uklidnily. Rozhodl vstup do druhého poločasu, kdy jsme přidali další gól. Pak jsme měli další šance a mohli přidat další branky, ale domácí snížili. Poté na chvíli byli lepším týmem, ale góly jsme dávali už jen my. K pěknému utkání přispělo i to, že Lipí chtělo hrát fotbal. Rozhodla produktivita našeho útočného tria Hezoučký – Ježek – Špán, kteří byli dnes ve formě. Dnes jsme odehráli asi nejlepší jarní utkání.



Sestavy


TJ Sokol Lipí
J. Macháček [-] - O. Wegenkittl [-] , P. Klečka [-] , M. Svoboda [-] , T. Tengl [-] , T. Dychtl [-] , J. Svobodný [-] , J. Krejčí [-] , J. Říha [-] , J. Zoch [-] , D. Plojhar [-]

TJ Mír Dívčice
D. Klepal [-] - Š. Hájek [-] , O. Šťastný [-] , J. Špán [-] , V. David [-] - V. Strnad [-] , L. Tvrzický [-] - P. Hezoučký [-] , M. Ježek [-] , J. Vondrka [-] , V. Valenta [-]

Hráči zápasu: J. Špán , L. Tvrzický , P. Hezoučký .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Škuthan Jaroslav - BABKA David, GALOVIČ Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Oba týmy hrajou celkem do těla, ale Dívčice do toho ještě běhaj a to bude hlavní rozdíl. (1:3)

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Funkcionář, Předseda klubu - TJ Sokol Štěpánovice | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích