Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2023 17:00

21.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Sedmigólová přestřelka pro Mokré, výhru proti Dívčicím trefil Dvořák


Branky


21. P. Alexa , 54. D. Hrádek (p.) , 63. P. Dvořák , 73. P. Dvořák - 34. P. Hezoučký , 35. M. Ježek , 46. M. Ježek
17

21. kolo III. třídy pokračovalo utkáním Mokrého s Dívčicemi. Souboj sousedů v tabulce přinesl sedmigólovou přestřelku. Hosté na začátku druhé půle vedli 3:1, nakonec se ale po obratu radovali domácí. Tři body jim v 73. minutě vystřelil Patrik Dvořák. Mokré si v tabulce polepšilo na čtvrtou pozici.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po poločase spokojenější

Domácí začali aktivněji, první velkou šanci si ale vytvořily Dívčice. Po pěti minutách od úvodního výkopu hlavičkoval na zadní tyči Ježek, Kalina raději let balonu nad břevno pojistil zákrokem. Vzápětí mohlo udeřit Mokré. Po centru Štumbauera se k zakončení dostal v pokutovém území Alexa a Maršánovi pomohla tyč. Za pár chvil bylo opět rušno před Kalinou. Po chybě spoluhráčů z obrany zlikvidoval velkou šanci obránce. Skóre otevřeli po dvaceti minutách hry domácí. Nahrávku z levé strany si našel zcela nehlídaný Petr Alexa a prudkou ranou nedal brankáři šanci - 1:0. Zanedlouho se hosté radovali z vyrovnání. Valenta nacentroval z pravé strany a Pavel Hezoučký doklepl míč do sítě - 1:1. O minutu později našel Šťastný krásným pasem nohu Michala Ježka a ten přehodil domácího brankáře - 1:2. Poločas tedy skončil vedením hostujícího mužstva. 

Domácí potrestali hrubé chyby hostující obrany a berou tři body

Zkraje druhého poločasu mohl vyrovnat Hrádek, Maršán však pohotovým skokem zaváhání spoluhráčů před sebou napravil a hosty podržel. Ve 46. minutě si Vondrka připsal gólovou asistenci, když jeho centr dopravil hlavičkou k zadní tyči Michal Ježek - 1:3. Vypadalo to, že si Dívčice dokráčí pro tři body, jenže přišel nedůraz při odkopu, Alexa upadl v pokutovém území a penaltu bezpečně proměnil zkušený Daniel Hrádek - 2:3. Na druhé straně se ve vápně prodral ke střele Ježek. Síť rozvlnil, bohužel pro Dívčice ale pouze z vnější strany. V 63. minutě opět fatální chyba hostující obrany, kterou využil Patrik Dvořák - 3:3. Mokré nepolevilo a tlačilo se do útoku a byla odměněno. V 73. minutě přišel dlouhý nákop, pěknou akci zakončil z rohu malého vápna svým druhým gólem Patrik Dvořák - 4:3. Dívčice se tlačily do ofenzivy, nicméně šance nepřicházely. Mokré si tak připsalo vybojovanou výhru nad Dívčicemi.



Ohlasy k zápasu



TJ Mír Dívčice
Jan Valenta (hráč): Porazili jsme se sami. Ve zlomových situacích při gólech na 3:2 a 3:3 jsme nebyli dostatečně agresivní. Domácí nás potrestali za naše naivní chyby. Ovlivnila nás zranění, ale na to se nedá vymlouvat. Ze zápasu mám dobrý pocit, ale výsledek tentokrát není takový. Nebudeme smutnit, jedeme dál.



Sestavy


TJ Mokré
L. Kalina [-] - P. Štumbauer [-] , P. Alexa [-] , P. Dvořák [-] , O. Fošum [-] , V. Klement [-] , J. Hrabánek [-] , M. Kössl [-] , A. Maštera [-] , D. Hrádek [-] , A. Hošna [-]

TJ Mír Dívčice
M. Maršán [-] - O. Šťastný [-] , J. Špán [-] , S. Rejdal [-] , V. David [-] - P. Hezoučký [-] , L. Tvrzický [-] - M. Ježek [-] , J. Vondrka [-] , V. Valenta [-] , P. Hezoučký [-] -

ŽK: 61. D. Hrádek , 74. L. Bohatý - 14. J. Vondrka , 40. O. Šťastný , 55. V. Valenta , 88. V. Švach .
Hráči zápasu: P. Dvořák , L. Kalina .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: ADAMEC Filip - AĽUŠÍK Daniel, ŠNEDORFER Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Funkcionář, Předseda klubu - TJ Sokol Štěpánovice | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů