Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2023 17:00

20.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Bláznivý zápas vyhrály Dívčice nad Kameňákem 5:3


20

Dubenec – Sobotní program 20. kola III. třídy pokračoval zápasem Dívčic a Kamenného Újezdu před VEO kamerou. Domácí Dívčice vyhrály 5:3 a slaví tak velice vydřené vítězství. Na úvodní zásahy Hezoučkých odpověděl v závěru poločasu Dvořák. Druhý poločas byl hodně hektický pro obě mužstva. Domácí dostali červenou kartu a hosté do poslední chvíle hráli o přijatelný výsledek. Nakonec se z vítězství radují Dívčice, které berou tři body hlavně díky Hezoučkému, který vstřelil celkem čtyři branky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas ovládli domácí díky Hezoučkým

Dívčice na svého soupeře vlétly ve velkém stylu. Již ve druhé minutě byl po samostatném průniku faulován Pavel Hezoučký a z pokutového kopu dal domácím rychlé vedení. Kamenný Újezd mohl hned z následné akce odpovědět, ale z vápna branku přestřelil. Druhý gól Dívčic na sebe nenechal dlouho čekat. V deváté minutě byl faulován opět Pavel Hezoučký a z přímého kopu podruhé rozvlnil síť hostující branky - 2:0. Ve 12. minutě vyrazil brankář Pfauser střelu Davida pouze před sebe, k míči se jako první dostal Pavel Hezoučký starší a domácí vedli už o tři branky. Obrana Dívčic se ale po několika špatných nahrávkách nepoučila a nabídla soupeři obrovské šance. Snížení přišlo ve 42. minutě, když se prosadil hostujícící Petr Dvořák - 3:1. Do kabin se tak šlo za dvoubrankového vedení domácích. 

Drama ve druhém poločase přineslo tři body domácím

Kamennému Újezdu se podařil i vstup do druhého poločasu. V 54. minutě fauloval Strnad v pokutovém území, dostal červenou kartu a následný pokutový kop proměnil s přehledem Jakub Červonyj - 3:2. A pár minut nato to bylo málem 3:3, hosté však ze slušné pozice těsně minuli branku Dívčic. Tempo zápasu poté vůbec neutichlo a hosté nebezpečně kousali, paradoxně se ale radovali domácí. V 67. minutě se proháčkoval do šance Pavel Hezoučký a střelou zpoza vápna navýšil vedení Dívčic - 4:2. Přetahovaná o výsledek pokračovala dál, snížení přišlo v 80. minutě, svou druhou branku vstřelil Petr Dvořák. Když už to vypadalo, že hosté zavelí k velkému obratu, přišel opět muž zápasu Pavel Hezoučký a přesnou ranou k tyči nedal brankáři Pfauserovi šanci. Závěr zápasu už si domácí pohlídali a mohli slavit zasloužené vítězství 5:3.



Ohlasy k zápasu


TJ Mír Dívčice
Jan Valenta (hráč): Jsem rád, že se k nám nakonec štěstí přiklonilo. Ale musím říci, že jsou to tři body opravdu vydřené. Dostali jsme se do tříbrankového vedení, soupeře jsme ale zbytečně nechali snížit. Ve druhém poločasu už to bylo jenom o tom, jestli se nám povede dát gól, bohužel jsme ho skoro celý odehráli v deseti. Kluci se snažili, makali a pro vítězství si šli. Odměnou pak byl gól v 84. minutě.




Sestavy


TJ Mír Dívčice
D. Klepal [-] - O. Šťastný [-] , J. Špán [-] , S. Rejdal [-] , Š. Hájek [-] , V. David [-] - V. Strnad [-] , M. Šrámek [-] , V. Švík [-] , P. Hezoučký [-] - P. Hezoučký [-]

TJ Sokol Kamenný Újezd B
D. Pfauser [-] - M. Sládek [-] , H. Švec [-] , J. Šimek [-] , D. Mendel [-] - J. Červonyj [-] , Y. Zakharchuk [-] , V. Žondecký [-] - P. Dvořák [-] , V. Kotalík [-] , M. Fousek [-] -

ŽK: 58. P. Hezoučký , 89. V. Švach , 93. D. Klepal - 24. J. Červonyj , 28. P. Dvořák , 37. M. Fousek . ČK: 54. V. Strnad .
Hráči zápasu: P. Hezoučký , V. David , P. Hezoučký .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: RYŠLAVÝ Jaroslav - AMBROŽ Martin (N), SOUKUP Radek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Domácí v zimě posílili o hráče z vyšších soutěží a Kameňák tomu nebo stačit čelit.

Fanoušek, Funkcionář, Předseda klubu - TJ Sokol Štěpánovice | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích