Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2023 16:00

19.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Lipí zlomilo Koloděje do poločasu, nakonec vyhrálo 9:1


Branky


16

Ze souboje dvou týmů, kterým se na jaře příliš nedaří se nakonec stal zápas, na který bude chtít hostující Koloděje opět hodně rychle zapomenout. Domácí Lipíčko nasázelo poslednímu týmu čtyři branky již v první půli a pět zásahů si nechalo také na dějství druhé. Čtyřmi góly se blýskl domácí Ondřej Wegenkittl a hattrickem Tomáš Tengl. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lipí
Ondřej Wegenkittl (hráč): Nastoupili jsme jako vždy zase v novém složení týmu, protože někdo zase ubyl a Jan Stejskal přibyl, který předvedl velice dobrý výkon. Zápas s Kolodějema jsme nechtěli podcenit s proto jsme na ně vletěli od první minuty zápasu a tak to bylo po celou dobu. Krom jednoho zaváhání jsme měli zápas ve své moci a ukázali jsme že umíme dát i více branek. Se spoluhráčem Tomášem Tenglem jsme dali oba hattrick (smích) proto za mě náš výkon označuji jako nejlepší, ale celkově jsme hráli jako tým dobře. Musíme body potvrdit i v dalších utkáních a vrátit se na čelo tabulky, kam si myslím jako tým patříme.




Sestavy


TJ Sokol Lipí
J. Macháček [-] - M. Svoboda [-] , T. Tengl [-] , O. Wegenkittl [-] , A. Dvorský [-] , R. Fojtík [-] , J. Stejskal [-] , T. Junek [-] , J. Říha [-] , J. Zoch [-] , D. Plojhar [-]

SK Koloděje nad Lužnicí
J. Vilhelm [-] - V. Polida ml. [-] , J. Vanda [-] , A. Šejba [-] , J. Polák [-] , K. Kohout [-] - J. Horký [-] , T. Kunc [-] , P. Šonka [-] , M. Bělský [-] , J. Deák [-] -

ŽK: 80. D. Plojhar .
Hráči zápasu: J. Stejskal , T. Tengl , O. Wegenkittl .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: PRIMUS Miroslav - KAMLACH Bronislav (N), ČECHÁČEK Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Valenta

Expert: Jiří Malý
Tip experta: výhra domácích

Lipí zatím na jaře nic moc, porazilo jen náš tým. Ale pro Koloděje je momentálně největší sportovní výzvou, aby se vůbec sešli, takže zelené dýmovnice domácích hooligans budou tentokrát připravené k oslavě jednoznačného vítězství.

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Předseda klubu - TJ Sokol Štěpánovice | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích