FOTO: Čekání skončilo. Mokré nadělilo Novým Hradům bůra a poprvé na jaře vyhrálo


Branky


8. P. Alexa , 26. D. Hrádek , 48. P. Dvořák (p.) , 57. P. Alexa , 77. M. Kössl - 88. J. Tomášek
17

Fotbalisté Mokrého slaví premiérové vítězství v jarní části. Domácí hráči v devatenáctém kole soutěže nedali šanci Novým Hradům. V první půli si vytvořili dvoubrankový náskok, který po změně stran ještě navýšili. Mokré nakonec zvítězilo 5:1, díky tomu se dostalo na páté místo v tabulce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


TJ Mokré
Jiří Hrabánek (předseda a hráč): Po delší době jsme se sešli a po předchozích výsledcích jsme chtěli uspět. Od začátku byla na klucích snaha vyhrát. Pomohl nám rychlý úvodní gól, když po rychlém vyvezení míče Petrem Štumbauerem do vápna Nových Hradů zamířil přesně k tyči Peťa Alexa. Druhá branka padla po pěkné průnikové přihrávce Tomáše na bráchu Petra Alexu, který přihrál před prázdnou branku Danovi Hrádkovi, který se s jeho zkušeností nemýlil. Vyšel nám i úvod druhého poločasu, kdy po faulu na Petra Alexu suverénně proměnil penaltu Patrik Dvořák. Čtvrtou branku přidal Petr Alexa po narážečce s Ondrou Fošumem a křížné střele k tyči. Střelecký účet z naší strany uzavřel Milan Kössl, další křížnou střelou svou pověstnou levačkou, tentokrát z druhé strany vápna. Hosté se dočkali v poslední minutě, kdy se prokličkoval Jan Tomášek naší obranou a podél gólmana Lukáše Kaliny zkorigoval výsledek utkání.




Sestavy


TJ Mokré
L. Kalina [-] - R. Kroupa [-] , R. Rottner [-] , T. Alexa [-] , P. Štumbauer [-] , P. Alexa [-] , P. Dvořák [-] , O. Fošum [-] , J. Hrabánek [-] , A. Maštera [-] , A. Hošna [-]

TJ Nové Hrady
P. Bureš [-] - M. Chlebuch [-] , J. Tomášek [-] , J. Bláha [-] , A. Švejda [-] , D. Kotrč [-] , J. Stiskala [-] , L. Brousek [-] , K. Šedivý [-] , J. Hanžlík [-] , J. Jelínek [-]

ŽK: 59. O. Fošum .
Hráči zápasu: P. Dvořák , P. Alexa , T. Alexa .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: ANDREW Colin - ŠNEDORFER Jakub, HENDRYCH David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Jan Valenta

Expert: Jiří Malý
Tip experta: výhra domácích

Už musíme zabrat nebo bude zle. Silově hrající soupeř ale může být pro naše mladíky tuhé sousto. Je potřeba hrát chytře a vytěžit z výborné atmosféry našeho nově zformovaného kotle. Vsadil bych plichtu, ale to by mi paní Hrabánková nenatočila pivo.

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Předseda klubu - TJ Sokol Štěpánovice | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích