Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2023 17:00

19.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Černý Dub zvítězil nad Dívčicemi a prozatím se posunul na první místo tabulky


Branky


17

Fotbalisté Černého Dubu uspěli v 19. kole III. třídy proti Dívčicím 4:3, ale na vítězství se hodně nadřeli. O góly „Black Dubu“ se v domácím duelu postarali v první půli Vančura a Ďurica, za hosty vyrovnal Hezoučký. Ve druhé půli srovnával na průběžných 2:2 Ježek. Domácí vedli po hodině hry díky Schneiderovi a Horákovi. Na konečných 4:3 snižoval v 70. minutě Vondrka. Navíc už se hosté nezmohli a domácí si tak připsali šestnáctou výhru v sezoně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po poločase o branku spokojenější

Domácí začali pěkně od podlahy. Hned v úvodu se ve velmi dobré střelecké pozici po přihrávce Welsera ocitl Ďurica, jenže zblízka vypálil vedle dívčické brány. Krátce nato se domácí poprvé radovali. Po špatné přihrávce hostující obrany našel Ďurica úplně volného Jan Vančuru, jenž střelou bez přípravy poslal domácí do vedení. Celek z Dívčic si ve 22. minutě pomohl standardkou. Míč se po Hezoučkého přímáku ještě před náběhem hráčům zatočil přímo k pravé tyči a gólman Schuster se ani nehnul – 1:1. Vedoucí gól mohl přidat agilní Ježek, jenže prudká rána šla těsně kolem levé tyče. Po půlhodině hry se domácí tým radoval z vedení. Vančura postupoval po levé straně, navedl si míč a byl faulován v pokutovém území. Sudí Špelina nařídil penaltu, kterou proměnil Milan Ďurica, přesto že si brankář Klepal na míč sáhl - 2:1. V závěru první půle ještě zahrozil Strnad, ale Schuster jeho střelu se štěstím vytěsnil na roh.

Přestřelka ve druhé půli se šťastnějším koncem pro domácí

Pokud chtěli hosté utkání zdramatizovat, potřebovali chytit start druhého poločasu, jenže se stal pravý opak. Postupně si šance vytvořili Ďurica, Horák nebo Vančura, ale vstřelit vedoucí branku se jim nepodařilo. Naopak v 57. minutě poslal krásný centr Vladimír Valenta a Michal Ježek s přispěním domácího obránce vyrovnal na 2:2. Vzápětí hosté mohli potrestat chybnou rozehrávku, střela Hezoučkého z levé strany však mířila jen do Schusterovi připravené náruče. V 61. minutě byl faulován ve vápně Ježek, sudí Špelina nesmyslně neodpískal jasný faul. Z následného brejku vrátil vedení domácím David Schneider. Černý Dub nepolevil, naopak se tlačil do útoku a byl odměněn. Pěknou akci za obranu zakončil z rohu malého vápna Milan Horák. V závěru utkání hosté snížili, když se po centru Hezoučkého prosadil Jiří Vondrka přesnou střelou k tyči, ale domácí už jednobrankový náskok nepustili. Černý Dub tak po remíze v Týně opět zvítězil a dostal se na průběžné první místo. Naopak Dívčice na jaře poprvé prohráli a v neúplné tabulce jsou na osmém místě. 



Ohlasy k zápasu



TJ Mír Dívčice
Jan Valenta (hráč): Příchozí diváci museli být spokojeni, padlo sedm branek. Do zápasu jsme špatně vstoupili a domácí šli zaslouženě do vedení. Nám se pak povedlo utkání zdramatizovat, ale celkově jsme dělali hrozné chyby směrem dozadu. Prohrávali jsme osobní souboje, v tom nás domácí předčili. Dát venku tři góly a nevézt si ani bod, to je velká škoda. Domácí šli víc za vítězstvím a byli o ten gól lepší.



Sestavy


TJ Slovan Černý Dub
M. Schuster [-] - J. Vančura [-] , M. Horák [-] - D. Schneider [-] , M. Ďurica [-] - M. Horák [-] , P. Kuba [-] , V. Welser ml. [-] , M. Švercl [-] , M. Liebl [-] , D. Schneider [-] , M. Ďurica [-] , D. Přibyl [-] , J. Vančura [-] , O. Tomáš [-]

TJ Mír Dívčice
D. Klepal [-] - J. Špán [-] , Š. Hájek [-] , V. David [-] , O. Šťastný [-] - V. Strnad [-] , J. Valenta [-] , P. Hezoučký [-] , P. Hezoučký [-] , V. Valenta [-] - M. Ježek [-] , M. Ježek [-] , J. Vondrka [-] , J. Vondrka [-]

Počet diváků: 40. Rozhodčí: ŠPELINA Miloslav - KRČMÁŘ Jiří (N), AMBROŽ Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Valenta

Expert: Jiří Malý
Tip experta: výhra domácích

Zatímco většina týmů minulý týden pozorovala kachny na svých hřištích, Dub si v Týně střihl osmibrankové drama, ze kterého si odvezl nepříjemné šrámy. Domácí jsem viděl proti Novým Hradům, Dívčice také pálí ostrými a jedno je jasné, zase budou padat góly. A lídr tabulky jich dá o Fousek víc.

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Předseda klubu - TJ Sokol Štěpánovice | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů