Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2023 15:00

18.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Dívčice spustily kanonádu, Kolodějím nastřílely šest gólů za poločas


Branky


20

V dohrávce 18. kola III. třídy jely Dívčice do Koloděj jako jasný favorit. Hosté svůj úkol splnili výhrou 6:3. Náskok si vypracovali už v první půli čtyřmi góly Michala Ježka, jedné trefy Hezoučkého a Vondrky. Ve druhé půli ale pak Dívčicím zvhl střelný prach a domácí alespoň kosmeticky upravily výsledek utkání. Čestné úspěchy domácích zaznamenali dvakrát Kubíček a jednou Deák.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté ovládli první poločas

Hostující fotbalisté vstoupili do zápasu proti Kolodějím aktivněji a v úvodních minutách soupeře vůbec nepouštěli k míči. Už ve 3. minutě po rohovém kopu Šťastného poslal míč hlavou do sítě Pavel Hezoučký - 0:1. O minutu později pak přišla další dívčická přesná trefa. Jiří Vondrka využil Hezoučkého přihrávky během protiútoku a střelou k levé tyči navýšil náskok svého týmu. To však nebylo ze strany hostujícího celku vše. V 10. minutě našel Valenta dlouhým nákopem nohu Michala Ježka a ten vymetl pavouky v pravé šibenici. Hosté se dočkali čestného zásahu ve 12. minutě. Po faulu na Horkého kopal pokutový kop Jakub Kubíček a bezpečně proměnil. V 17. minutě přidal další branku Michal Ježek, když využil nedorozumění domácí obrany. Za jasného stavu se uvolnila stavidla útočné hry a i domácí si vypracovali šance. Jednu z nich proměnil Jan Deák. Poté přišla šťastná chvilka Michala Ježka, který dalšími dvěma góly určil poločasový výsledek 2:6. 

Nezáživná druhá půle nabídla pouze jednu branku

Hned v úvodu se do vzduchu pověsil Vanda, jeho hlavička ale mířila těsně vedle. O několik minut později se do několika šancí znovu dostali hosté, nejprve to byl Vondrka, jenž v dobré pozici přestřelil. Další šanci přidal Ježek, který ještě vracel před bránu, domácí brankář ale jeho přihrávku tečoval na rohový kop. O tři minuty později si další šanci připsaly Dívčice. Domácí obraně utekl Hezoučký, ale střela se mu vůbec nepovedla. Do velké šance se dostal opět Vondrka, ale obrovskou šanci nedokázal využít. O pár minut později opět aktivní Tvrzický vracel míč před branku na Čuhaje, ten ale z bezprostřední blízkosti nastřelil pouze domácího brankáře. V 83. minutě byla potrestána laxní hra Dívčic, Vanda nacentroval míč přímo na Jakuba Kubíčka, který svou hlavičkou potřetí rozvlnil síť za Klepalem - 3:6. Hosté ještě v závěru neproměnili pokutový kop a umocnili tím fakt, že se jim druhý poločas herně ale vůbec nepovedl. 



Ohlasy k zápasu



TJ Mír Dívčice
Jan Valenta (hráč): Zápas se mi hodnotí dobře. Získali jsme cenné tři body, ale druhý poločas se nám opravdu nepovedl. Dali jsme rychlé branky, začátek byl perfektní, ale není to poprvé, co nám rychle vstřelené góly uškodily. Upadli jsme do letargie, postupem času soupeř začal hrozit z brejkových situací a vše vyvrcholilo proměněnou penaltou a fatální chybou v obraně. Druhou půli jsme hráli v obrovské křeči a nedokázali přidat další góly. Mrzí mě, že jsme si opět nechali dát tři zbytečné góly.



Sestavy


SK Koloděje nad Lužnicí
V. Polida ml. [-] - J. Vanda [-] , K. Kohout [-] - J. Kubíček [-] , J. Horký [-] , T. Kunc [-] , P. Šonka [-] , J. Čecháček [-] , J. Polák [-] , M. Bělský [-] , J. Deák [-]

TJ Mír Dívčice
D. Klepal [-] - V. David [-] , J. Špán [-] , O. Šťastný [-] - J. Valenta [-] , L. Tvrzický [-] - J. Vondrka [-] , V. Valenta [-] , M. Čuhaj [-] , P. Hezoučký [-] , M. Ježek [-]

ŽK: 70. T. Kunc , 78. J. Horký - 15. J. Vondrka , 38. O. Šťastný , 79. P. Hezoučký .
Hráči zápasu: M. Ježek , V. Valenta .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: RYŠLAVÝ Jaroslav - POLIDA Václav (N), AMBROŽ Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj - TJ Slovan Černý Dub | Jihočeský | České Budějovice

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Fanoušek, Funkcionář, Předseda klubu - TJ Sokol Štěpánovice | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Hosté začínají rozjíždět brankostroj, odvezou všechny body s rozdílem minimálně tří branek.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích