2:1
(0:0)
84. M. Igbinoba (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2023 10:15

16.kolo, Divize F, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pohledné utkání. Zároveň skvělý výkon brankáře Adriana Huba


Branky


65. D. Jež , 89. F. Nippert - 84. M. Igbinoba (p.)
5

Krnov začal velmi aktivně. Soupeř se nemohl dostat do hry. Kdo si nakonec připsal body?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvod utkání patřil jednoznačně hostům

Krnov do utkání vstoupil velmi aktivně. Svého soupeře přehrával, také si hosté vytvořili dobré příležitosti. Nicméně se jim gól nepodařilo vstřelit. Nutno podotknou, že skvělým zákrokem pomohl brankář Adrian Hub. U další příležitosti Krnova, pomohla domácím branková konstrukce. Od 30. minuty se do hry dostával také Nový Jičín, který byl daleko aktivnější, zkrátka začal svého soupeře přehrávat. Přisla také zajimavá šance, ale bohužel pro domácí gólem neskončila. Zajimavý první poločas skončil bez branek.

Jičín pokračoval v aktivitě.

Druhý poločas Jičín začal tak, jako končil ten první. Domácí byli lepší na míči, Krnov se do hry nedostával. Přisla obrovská šance Jičína, ale gólem neskončila. Ve velké brankové příležitoti se odcitl Matěj Janovský, ale jeho tvrdou střelu na poslední chvíli zablokoval jeden z bránicích hráčů Krnova. O pár minut později, se již skóre měnilo. Trefil se velmi aktivní Daniel Jež, který si vydobil místo v sestavě kola. Každopádně Krnov, se nevzdal a snažil se vyrovnat. V 84. minutě sudí Budovič nařídil pokutový kop, který si na starost vzal Igbinoba Mackdonald John. Proměnil chladnokrevně a rázem bylo vyrovnáno. O 5. minut později přišla další branka a bylo rozhodnuto. Nový Jičín byl štastnější a zasloužěně vyhrál. Rozhodující branku vstřelil kapitán Nippert. Nový Jičín si připisuje důležité tři body.



Sestavy


FK Nový Jičín
A. Hub [-] - Š. Byrtus [-] , D. Jež [-] , P. Hurta [-] (36. V. Kocián [-] ) , F. Nippert [-] , F. Pražák [-] , D. Nieslanik [-] , T. Magdon [-] , M. Janovský [-] (93. J. Procházka [-] ) , F. Gaži [-] , M. Gaži [-]

FK Kofola Krnov
J. Řeháček [-] - L. Macík [-] , . Fromanger [-] , M. Igbinoba [-] , M. Sabo [-] - M. Václavek [-] , N. Tilkeridis [-] , J. Grulich [-] , J. Mráz [-] , J. Koval [-] (76. . Nobre [-] ) - M. Váňa [-] (88. L. Gramel [-] )

ŽK: 25. F. Nippert , 28. D. Nieslanik , 29. D. Jež , 69. F. Gaži , 85. M. Gaži - 19. M. Igbinoba , 73. . Fromanger , 78. . Nobre , 88. J. Grulich .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Budovič Pavel - MAYER Petr, POTIOREK Aleš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Tomáš Drapák

Expert: Jakub Nezhoda
Tip experta: výhra domácích

Remízový zápas, výhoda domácí umělé trávy

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích