2:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.03.2023 15:00

14.kolo, Divize E, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vsetín slavil úspěch díky zvládnuté první půli. Skaštice porazil 2:1


Branky


8

Na úvod jarní části divize E se proti sobě střetly týmy Vsetína a Skaštic. Domácí hráči skvěle vstoupili do zápasu, když už po prvním poločase vedli 2:0. Skaštice se pak zmohli pouze na korekci výsledku 5 minut před koncem zápasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Za Vsetín pálili mladíci

Vsetín byl před utkáním v horším tabulkovém postavení než soupeř, ale i přesto se jej nezalekl. Možná, že mu právě role outsidera v zápase dodala motivaci, jelikož se po většinu utkání jevil lepším dojmem.

 

Domácí rovněž čerpali z aktivní hry. Po jednom z presinků obral Robin Hruška o míč stopera soupeře a postupoval sám na brankáře, kterého následně šikovně přeloboval - 1:0.

 

Domácí i nadále působili živěji, za což byli odměněni ve 39. minutě. To David Kučera pěkně zatáhl míč do pokutového území, kde poté přesnou přihrávou našel volného Petra Mikuše, jenž už neměl problém zakončit do odkryté brány - 2:0. Tento stav také vydržel do poločasové přestávky.

Skašticím na vyrovnání nezbyl čas

Druhý poločas výrazně ovlivnil těžký terén, na kterém se utkání hrálo. Bylo tak k vidění stále více soubojů, hřiště naopak jakoukoli větší kombinaci znemožňovalo. Byl to Vsetín, kdo se nejprve tlačil za zvýšením náskoku, když nastřelil tyč, poté ale přišly na řadu Skaštice.

 

Hosté se s nepříznivým výsledkem snažili něco udělat do posledních minut. A vypadalo to vcelku nadějně, když se v 85. minutě prosadil po propadeném centru Frýdla David Menšík - 2:1. Nakonec se ale závěrečných 5 minut ukázaly jako příliš krátkými.

 

Skaštice si sice vypracovaly závěřečný tlak, obrana Vsetína v čele s brankářem Eliášem už žádný gól nepřipustila. Nejblíže k vyrování byly Sakštice v 88. minutě, kdy se po závaru před brankou dostali ke střele Menšík s Kvasničkou, pokusy obou hráčů ale zblokovala obětavá obrana. Všechny tři body tak nakoneczůstaly na domácím hřišti.



Ohlasy k zápasu


FC Vsetín
Jakub Eliáš (brankář): Z mého pohledu to byl klasický první jarní zápas. Na těžkém hřišti se individuální kvality mazaly a rozhodovala bojovnost a nasazení. Do 80. minuty jsme byli lepším týmem, všude byli o krok dříve, měli jsme šance vedení navýšit a právem vedli o 2 branky. Pak jsme si nechali dát hloupý gól a nakonec jsme byli rádi za 3 body, protože hosté v závěrečném tlaku měli šanci na vyrovnání. Věříme, že nás tento průběh zápasu posílí a v dalším průběhu soutěže tyto zkušenosti využijeme.

TJ Skaštice
Marek Vrba (brankář): Na těžkém terénu se pro diváka asi moc pohledný fotbal neodehrával. Plný osobních soubojů a nakopávaných míčů. Vsetín v prvním poločase využil naše dvě chyby v obraně a poločas vedl 2:0. Druhá půle nabídla příležitosti ke skórování na obou stranách. Domácí trefili tyč a nám se podařilo snížit. Vsetín znervózněl a nám se po závaru před domácí brankou málem podařilo vyrovnat. Bohužel pro nás se tak nestalo a Vsetín bere všechny 3 body.



Sestavy


FC Vsetín
J. Eliáš [-] - T. Mlýnek [-] (91. M. Zbranek [-] ) , D. Kučera [-] , A. Bahounek [-] , R. Hruška [-] (82. J. Jančina [-] ) , V. Surovec [-] , J. Vítek [-] , P. Mikuš [-] , M. Mydlář [-] (82. J. Stuchlík [-] ) , D. Dulík [-] , J. Šulák [-]

TJ Skaštice
M. Vrba [-] - Z. Konečník [-] , M. Sedlák [-] , J. Drábek [-] , R. Vymětal [-] (57. M. Mareček [-] ) , J. Beneš [-] , J. Kvasnička [-] , R. Zůvala [-] (75. R. Číhal [-] ) , D. Menšík [-] , R. Frýdl [-] , M. Glozyga [-]

ŽK: 62. R. Hruška , 77. T. Mlýnek , 88. J. Šulák - 36. J. Drábek , 38. D. Menšík .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: Jílková Karolína - ŠIMONÍK David, ŠTIPČÁK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     17. 11. 2022 08:09

Tip: výhra domácích