2:3
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.03.2023 15:00

14.kolo, Divize E, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nové Sady vyloupily Slavičín. Hosty k výhře dotáhl kapitán Aleš Rus


Branky


24. M. Goňa , 55. V. Juřica - 5. M. Krátký , 8. A. Rus , 58. A. Rus
8

Slavičín se před utkáním nacházel v roli favorita, své lepší tabulkové umístění ale v body nedokázal přetavit. Naopak Nové Sady využily skvělého úvodu, když už po osmi minutách vedly o dvě branky, a dotáhly zápas do vítězného konce. K výhře hostům pomohly především dva góly kapitána Aleše Rusa. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Snový úvod Nových Sadů

Slavičín se na úvod jara musel vypořádat s několika absencemi, konkrétně Fialy, Naňáka, Staňka a Šebáka. Toho Nové Sady využily dokonale, když po rohovém kopu nejprve otevřel skóre Martin Krátký - 0:1 a poté už v osmé minutě zvýšil na rozdíl dvou branek Aleš Rus - 0:2. A to ještě domácí mohli být rádi, že sudí o moment později nedopískal pokutový kop, kterého se hosté dožadovali.

 

Takový vstup do utkání od Nových Sadů zřejmě nikdo neočekával. Druhá inkasovaná branka ale domácí Slavičín konečně probrala a domácí hráči tak začali přebírat iniciativu. Dostali Nové Sady pod tlak, což Slavičínu začalo přinášet brankové příležitosti.

 

Po jedné z nich domácí snížili skóre, když využili dlouhého autu Tomáš Deklevy, aby Martin Goňa v pokutovém území dostal míč za záda brankáře Nových Sadů - 1:2. I ve zbytku poločasu měl více ze hry spíše Slavičín, jenže brankář Kofroň při několika brankových příležitostí soupeře podržel svůj tým a tak se šlo do šaten za stavu 1:2 pro Nové Sady.

Nové Sady si bojovným výkonem vítězství pohlídaly

Domácí Slavičín vstoupil do druhé půle namotivovaně s touhou vyrovnat skóre utkání. To se domácím povedlo již v 55. minutě a znovu díky dlouhému autovému vzahování. Tentokrát Tomáš Dekleva posadil míč přesně na hlavu Vlasimila Juřici, jenž se nemýlil - 2:2.

 

Vyrovnaný stav ale vydržel pouhé 3 minuty. Po chybě v defenzivě se vydali do brejku hráči Nových Sadů, přičemž na konci akce se ocitl opět Aleš Rus, jenž střelou z bezprostřední blízkosti vrátil hostům vedení - 2:3.

 

Zbytek druhého poločasu příliš fotbalové krásy nenabídl, hrál se spíše bojovný fotbal. I přesto Slavičín nedělilo příliš mnoho od vyrovánání, když Viktor Rožek orazítkoval břevno hostující branky. Ve zbytku zápasu ale Nové Sady předvedly takticky výborný výkon a soupeře už do žádné větší brankové příležitosti nepustily.

 

Nové Sady tak získaly tři body na půdě druhého Slavičína. V dalším kole Slavičín přivítá HFK Olomouc, Nové Sady budou hrát doma s Přerovem.



Ohlasy k zápasu


FC TVD Slavičín
Petr Slončík (trenér): Zápas jsme ztratili zaspaným začátkem, rychlé manko nás nahlodalo. Pak jsme ale vydřeli remízu, abychom následně opět inkasovali, kdy se Sady prosadili po centru ze strany a dorážky. Zbytek zápasu už byl hektický. Byl to spíše boj a válka a soupeř svou jednoduchou hrou tak slavil úspěch. Příště musíme být koncentrovaní od začátku. Doufám, že klukům tato facka pomůže.

FK Nové Sady
Aleš Rus (střelec dvou branek): Očekávali jsme, že to bude náročný zápas. Přeci jen se hrálo na umělé trávě s menšími rozměry proti druhému týmu tabulky. Musím říct, že jsme se na začátku dobře chytli, protože už v osmé minutě jsme vedli 2:0. Pak ale začali hrát více domácí, dostali nás pod tlak a využívali své největší zbraně v podobě dlouhých autů Deklevy, které jsou hodně nepříjemné. Jsem rád, že jsme nakonec dokázali zlomit zápas na svou stranu a v závěru kromě dlouhých autů nás soupeř neměl čím ohrozit. Myslím si, že zápas byl hodně bojovný a moc fotbalový nebyl, ale tři body z venku od tak těžkého soupeře samozřejmě bereme.



Sestavy


FC TVD Slavičín
P. Mendl [-] - M. Vašulka [-] , T. Dekleva [-] , V. Juřica [-] , V. Kalus [-] , M. Vincour [-] , O. Školník [-] , M. Goňa [-] (48. M. Kořenek [-] ) , V. Rožek [-] , M. Malenovský [-] (77. J. Žůrek [-] ) , P. Škubník [-]

FK Nové Sady
Z. Kofroň [-] - J. Bažant [-] , F. Ždánský [-] (86. A. Nguyen [-] ) , F. Přikryl [-] , A. Rus [-] , P. Kucharčuk [-] (89. D. Kubušek [-] ) , Z. Fládr [-] , M. Krátký [-] (72. J. Drábek [-] ) , M. Popelka [-] , D. Dvorský [-] , R. Sobek [-] (46. A. Marčík [-] )

ŽK: 31. M. Vincour , 82. V. Kalus , 84. O. Školník - 13. J. Bažant , 75. A. Marčík , 76. A. Rus .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Vlk Ondřej - ZAPLETAL Jan, VYCHODIL Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     17. 11. 2022 08:09

Tip: výhra domácích