Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.03.2023 10:15

14.kolo, Divize E, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Zbrojovky doma překvapivě ztratila. Holešov mladíkům nadělil čtyři góly


Branky


8

Holešov béčku Zbrojovky dokonale vrátil podzimní vysokou porážku 0:6, když brněnský tým překvapivě zdolal na jeho hřišti. Mladému týmu navíc nadělil čtyři branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Penalta a tři góly v prvním poločase

Holešov v nedělním zápase všechny překvapil. Od úvodních minut byl aktivnějším mužstvem a již v 9. minutě se dostal do vedení. To když Marián Kovář poslal do samostatního úniku Tomáš Uhříka, který se v situaci tváří v tvář brankáři nemýlil - 0:1.

 

Vedení ale Holešovu dlouho nevydrželo, když byl o tři minuty později ve vápně podražen Vantuch. Exekuci pokutového kopu si vzal na starost zkušený Jan Hladík, jenž s jeho proměněním neměl sebemenší problém - 1:1.

 

Vedení si Holešov vzal zanedlouho zpět. Hosté využili podobnou chybu v obraně soupeře jako při prvním gólu, když Uhřík prostrčil míč za obranu nabíhajícímu Vílemu Gettlerovi, který prostřelil brankáře Formánka.

 

Ve zbytku poločasu se hrál poměrně atraktivní fotbal, další gól už ale v prvním dějství diváci neviděli. Do šaten se tak šlo za stavu 2:1 pro hostující Holešov.

O výsledku zápasu rozhodl až jeho závěr

I druhá půle byla gólově bohatá, na první přesnou trefu si ale fanoušci museli počkat do 78. minuty. Ještě předtím se ale blýskl brankář Radek Janalík, jenž zneškodil další pokutový kop brněnské Zbrojovky.

 

Domácí mohli slavit vyrovnání až v 78. minutě. A nutno podotknout, že se jednalo o velice šťastnou trefu, když Ota Kohoutek z úhlu centroval míč, jenž doskákal až do sítě - 2:2.

 

Jak už jsme si zvykli v první půli, reakce Holešova na sebe nenechala dlouho čekat. O pouhé dvě minuty později se o nádherný gól postaral Marián Kovář, jenž centrovaný míč z první uklidil pod břevno - 2:3.

 

Domácí se záhy nadechovali k závěrečnému tlaku, ale byli to právě hosté, kteří uklidňující trefou definitivně rozhodli o výsledku utkání. Postaral se o to Ibor Semenyna nádhernou brankou z přímého kopu - 2:4.

 

Holešov tak v tomto zápase ukázal, že je třeba s nimi naplno počítat, jelikož přes zimu poskládal tým, jenž může konkurovat těm nejlepším v soutěži. Prokázat to může příští víkend s Kozlovicemi, Zbrojovka naopak zajíždí na půdu Všechovic.



Ohlasy k zápasu



SFK Elko Holešov
Tomáš Uhřík (střelec branky): Bylo to fyzicky velmi náročné utkání. Věděli jsme, že soupeř bude hodně běhavý a dominantní na míči. To od nás vyžadovalo hlavně poctivou práci směrem do defenzivy. Dařilo se nám soupeře nepouštět do vicero vyložených příležitostí a zároveň jsme využili jeho slabiny v obraně a gólově jsme se prosadili. I když soupeř vyrovnal, vždycky se nám podařilo jít znovu do vedení. Všichni jsme to odmakali na maximum a jsou to pro nás hodně důležité body z venku.



Sestavy


FC Zbrojovka Brno B
K. Formánek [-] - J. Štěrba [-] , S. Vantuch [-] , J. Hladík [-] (64. P. Gerneš [-] ) , M. Sedlák [-] , J. Koželuh [-] , F. Kocůrek [-] , D. Purrini [-] , O. Kohoutek [-] , F. Hlucháň [-] , M. Ryšavý [-] (74. M. Černý [-] )

SFK Elko Holešov
R. Janalík [-] - M. Linda [-] , M. Miklík [-] , M. Kovář [-] (88. T. Zakopal [-] ) , K. Pospíšilík [-] , V. Gettler [-] (91. R. Paštěka [-] ) , J. Mlčák [-] (68. R. Jadrníček [-] ) , I. Semenyna [-] , M. Třasoň [-] , S. Daněk [-] , T. Uhřík [-]

ŽK: 56. D. Purrini , 59. O. Kohoutek - 58. M. Miklík , 66. J. Mlčák .
Počet diváků: 107. Rozhodčí: Švehla Marek - SIVERA Jan, ŠÍMA Nikolas.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     17. 11. 2022 08:09

Tip: výhra domácích