3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2023 15:30

25.kolo, Divize D, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby pro Humpolec


Branky


9. O. Luňáček , 11. D. Šerý , 76. D. Šerý (p.)
6

Domácím tři body zajistil povedený úvod zápasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Domácím parádně vyšel úvod zápasu, který měl charitativní podtext. V 9. minutě poslal míč do vápna po standardní situaci domácí kapitán Šerý a Savi předskočil hostujícího brankáře Švece, odražený míč od tyče poté dopravil do sítě Luňáček - 1:0. Hned na to se dostal za obranu aktivní Šerý a z levé strany napálil míč tak, že nechytatelně zapadl do šibenice zkoprnělého Švece - 2:0. V dalším průběhu prvního poločasu už parádní návštěva v počtu 770 diváků branku neviděla.

Domácí si vedení pohlídali

Hosté do druhé půle vstoupili aktivně, ale jedinou branku druhého poločasu slavili domácí. V 76. minutě se po faulu na střílejícího domácího hráče postavil k penaltě Šerý a poslal Švece na druhou stranu - 3:0. Tímto stavem také zápas skončil.



Ohlasy k zápasu


AFC Humpolec
Roman Veselý (trenér): Vyšel nám úvod, kdy jsme po pěkných akcích dali dvě branky. Celkově se hrál před parádní návštěvou velmi kvalitní zápas. Je znát, že se nám uzdravili někteří hráči.




Sestavy


AFC Humpolec
T. Kříž [-] - Š. Zástěra [-] (74. J. Benáček [-] ) , J. Pešek [-] (28. V. Šmíd [-] ) , J. Maršík [-] , I. Popovych [-] , M. Havel [-] , A. Savi [-] , D. Šerý [-] , O. Luňáček [-] , M. Pecha [-] , M. Kameš [-] (46. A. Zástěra [-] )

TJ Dálnice Speřice
D. Švec [-] - T. Marek [-] , M. Štěpánek [-] (54. P. Honzárek [-] ) , M. Řezáč [-] - D. Jančík [-] , J. Holenda [-] , M. Pohan [-] (54. M. Fejt [-] ) , D. Vlček [-] (74. V. Zach [-] ) , P. Pech [-] - M. Fukan [-] , P. Svoboda [-]

ŽK: 27. J. Pešek , 39. Š. Zástěra , 66. D. Šerý - 37. M. Fukan , 69. D. Vlček , 76. V. Zach , 90. M. Řezáč . ČK: 89. J. Maršík - 16. J. Holenda .
Počet diváků: 770. Rozhodčí: Budovič Pavel - TERBER Ondřej, PAVLAS Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Martin Mužátko

Expert: Daniel Bogdalík
Tip experta: remíza

Zápas skončí remízou 0:0.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích