Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2023 10:15

25.kolo, Divize D, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žďár deklasoval Jihlavu


Branky


6

Hosté potvrdili roli favorita a ve druhém poločase sestřelili jihlavské béčko.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po půli vedli

Utkání začalo lépe pro domácí a po chybě hostující obrany se trefil Lukáš Fila - 1:0. Hned o minutu později však srovnal střelou k tyči Novotný - 1:1. V 10. minutě se zastřeloval Šerý, ale jeho střela šla těsně vedle. Ve 28. minutě se ve vápně uvolnil opět Šerý, ale jeho střela šla do tyče. Ve 38. minutě se v dobré pozici objevil Švoma, ale přestřelil branku. Ve 40. minutě již aktivita hostů našla gólového vyjádření. Po kombinaci hráčů na pravé straně zakončil tuto akci z malého vápna Henzl - 1:2.

Hosté si vedení pohlídali

Druhý poločas začal tentokrát lépe pro hosty a v 51. minutě Šerý po rohovém kopu zvýšil jejich vedení - 1:3. V 55. minutě se dostali k zakončení také domácí, ale z dobré pozice mířili hlavou nad. Poté si vzali opět slovo hosté. V 67. minutě zakončil Severa svůj průnik po levé straně střelou, kterou dorazil do sítě Sodomka - 1:4. Nepopulárního bůra inkasovali domácí v 74. minutě, kdy centr Šerého zužitkoval hlavou Trojánek - 1:5. Zbytek zápasu se dohrával a hosté si tak po jednoznačné výhře připsali tři body do tabulky, ve které již skončí na druhém místě.

 



Sestavy


FC Vysočina Jihlava B
P. Janota [-] - D. Farka [-] , O. Horák [-] , D. Jiřík [-] (46. Š. Dvořák [-] ) , M. Křehlík [-] (46. D. Raus [-] ) - T. Bulička [-] , M. Miška [-] , M. Fila [-] , L. Fila [-] , F. Jelínek [-] (71. J. Panský [-] ) - F. Och [-]

FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou
T. Jícha [-] - T. Trojánek [-] , P. Severa [-] , R. Sodomka [-] , S. Švoma [-] , D. Novotný [-] , O. Starý [-] (60. M. Srnský [-] ) , M. Šerý [-] , T. Vokoun [-] , Č. Vitásek [-] (78. M. Pelikán [-] ) , J. Henzl [-] (74. M. Bureš [-] )

ŽK: 44. F. Och , 57. L. Fila , 58. O. Horák , 85. T. Bulička - 58. R. Sodomka , 60. P. Severa , 64. T. Vokoun .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: SVOBODA Ladislav - FABEŠ Roman, RYGL Luboš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Martin Mužátko

Expert: Daniel Bogdalík
Tip experta: výhra hostů

Favoritom v tomto zapas je Ždár, ktorý rolu favorita aj potvrdí - 1:2.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích