2:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.05.2023 18:00

24.kolo, Divize D, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Start se protrápil k výhře s Bystřicí


Branky


5

Souboj prvního s poledním rozhodli domácí až v nastaveném čase.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

Domácí v závěru rozhodli



Ohlasy k zápasu


TJ Start Brno
TJ Start Brno (web): Zápas měl nervy drásající průběh. Urputně bránící hosty jsme od začátku přišpendlili před jejich vápno a celý zápas jsme je dobývali. Vytvořili jsme si bezpočet šancí, ale dlouho se nám nedařilo nějakou proměnit. Situace se ještě zkomplikovala, když na začátku druhé půlky šli hosté do vedení. To po jejich ojedinělé návštěvě před našim vápnem jsme je faulovali. Z následujícího trestňáku se parádně trefil Radek Sklenář. My jsme ale ještě víc kopli do vrtule, hosty jsme defacto nepustili z jejich půlky, ale stále jsme zahazovali jednu šanci za druhou. Vyrovnat se nám povedlo až v 65. minutě, když po přízemním centru Martina Sedla se zblízka skluzem prosadil Dominik Havlín. Ale to nám nestačilo, chtěli jsme vyhrát. Ke konci jsme vysunuli Avďu na hrot, který v nastavení po centru Lukáše Kalába hlavou rozhodl. Vítězství nás z hlediska výrazně lepšího skóre defacto poslalo do třetí ligy, k naprosté jistotě nám chybí bod.




Sestavy


TJ Start Brno
F. Chmiel [-] - Š. Žalud [-] , M. Hubr [-] , M. Sedlo [-] , M. Avdić [-] - P. Demeter [-] , O. Doubravský [-] - D. Havlín [-] , T. Okleštěk [-] , L. Kaláb [-] , J. Jonáš [-]

SK Bystřice nad Pernštejnem
Z. Veselý [-] - M. Malý [-] , F. Adamec [-] , R. Sklenář [-] , M. Hofmann [-] , R. Chudoba [-] , P. Blaha [-] , R. Matocha [-] (79. M. Žila [-] ) , K. Vařejka [-] , M. Svoboda [-] , O. Toman [-] (60. M. Prášil [-] )

ŽK: 36. M. Avdić - 31. F. Adamec , 43. K. Vařejka , 82. M. Malý , 92. P. Blaha .
Počet diváků: 220. Rozhodčí: FABEŠ Roman - NÁPRAVNÍK Jan, KRONDRÁF Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích