0:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2023 17:00

23.kolo, Divize D, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Bystřice nestačila na Starou Říši


Branky


10

Domácí nezvládli druhé domácí utkání v řadě a záchrana je pro ně už jen v rovině teorie.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

Domácí se v průběhu jara dostali do kritické situace a nedostali se z ní ani po domácím zápase se Starou Říší, která byla od začátku lepším celkem. V první půli však branka nepadla. Hosté však zahazovali jednu šanci za druhou. Za zmínku stojí dvě tutovky Tupika. Poprvé ho vychytal domácí brankář a podruhé netrefil branku. Poté Tupik našel Láta, ale ani ten hostující zmar v koncovce neprolomil. Do kabin se tak šlo za nerozhodného stavu.

Hosté po přestávce rozhodli

Po přestávce už se hosté, kteří byli i nadále lepším týmem, dokázali střelecky prosadit. Po hodině hry domácí nezachytili brejk po rohovém kopu, míč mířící do sítě domácí bek odkopl jen ke Svobodovi, který jej dopravil do odkryté brány - 0:1. V 70. minutě pak střídající Pospíchal našel za obranou taktéž střídajícího Zarovniiho, který přihávkou pod sebe vybídl ke skórování Tupika - 0:2. Ve zbytku zápasu už se domácí ke zdramatizování nezmohli a prohráli i druhý klíčový domácí zápas v řadě. 



Ohlasy k zápasu


SK Bystřice nad Pernštejnem
Oldřich Veselý (trenér): Zasloužená prohra, která mohla být i vyšší. Od zápasu v Humpolci především od hráčů, kteří řekli, že tuhle soutěž nechtějí hrát, cítím, že jsou smíření se smutným koncem. Navíc se k tomu přidávají zdravotní problémy a nejsme tak schopni sejít se kompletní.




Sestavy


SK Bystřice nad Pernštejnem
Z. Veselý [-] - M. Malý [-] , R. Sklenář [-] , F. Adamec [-] , A. Jiránek [-] (71. R. Chudoba [-] ) , M. Prášil [-] , T. Vařejka [-] , P. Blaha [-] , R. Matocha [-] (71. O. Toman [-] ) , K. Vařejka [-] , M. Svoboda [-]

FSC Stará Říše
R. Dutka [-] - J. Chramosta [-] , D. Drovalov [-] (68. J. Pospíchal [-] ) , O. Tupik [-] (90. R. Cipruš [-] ) , S. Borzenko [-] (68. M. Zarovnii [-] ) , J. Cejpek [-] , O. Kvych [-] , R. Svoboda [-] , T. Lát [-] (74. J. Špalek [-] ) , L. Kryštůfek [-] , D. Čížek [-]

ŽK: 33. T. Vařejka - 79. L. Kryštůfek , 85. D. Čížek .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: VAŘACHA Jan - TERBER Ondřej, FABEŠ Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Rostislav Sodomka
Tip experta: výhra domácích

Pro Bystřici důležitý zápas, který zvládne.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích