3:1
(1:1)
45. D. Fikar
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.05.2023 17:30

22.kolo, Divize D, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Žďár udolal Havlíčkův Brod


Branky


48. S. Švoma , 59. J. Nedvěd , 85. M. Šerý - 45. D. Fikar
8

Domácí otočili skóre a dostali se do čela tabulky. Jak na jejich výhru odpoví brněnský Start?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půli nerozhodně

Utkání začali lépe domácí a ve 4. minutě se dostal k míči ve vápně Sodomka, ale z jasné pozice sám před brankářem těsně minul pravou tyč. V 17. minutě zahrozili hosté, ale střela z dvaceti metrů se mezi tři tyče nevešla. Ve 25. minutě to zkoušel průnikem do vápna Šerý, ale i jeho střelecký pokus Mazánek kryl. Deštěm zkrápěný trávník nabídl vše zajímavé až na konci prvního dějství. Hosté v jeho poslední minutě po centu do vápna poslal do vedení doraženou střelou Fikar - 0:1. Podobná situace se opakovala na druhé straně a ve třetí nastavené minutě vyrovnal Švoma - 1:1.

Domácí po přestávce rozhodli

Začátek druhé půle se domácí snažili vstřelit vedoucí branku, což se jim povedlo až v 59. minutě, kdy domácí rozebrali obranu Slovanu a Nedvěd se střelou k tyči nemýlil - 2:1. V 83. minutě mohli domácí skóre navýšit, ale křížná střela z levé strany šla těsně vedle. Za dvě minuty poté bylo ale již rozhodnuto. Po akci vedené středem hřiště se k odražené střele dostal Šerý a pravačkou napálil míč do sítě - 3:1. Druhý poločas mnoho šancí nepřinesl, ale dvě branky domácích znamenaly zasloužené vítězství a minimálně na jeden den posun do čela divizní tabulky.

 

FC Žďár nad Sázavou / web



Ohlasy k zápasu


FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou
Václav Pohanka (trenér): Potkali jsme se s běhavým a nepříjemným soupeřem. Naštěstí jsme využili šance, které jsme si vypracovali. Celkově to bylo spíše takové utrápené vítězství. Pomohla nám červená karta, která soupeře zlomila.

FC Slovan Havlíčkův Brod
Jindřich Adamec (trenér): V derby se projevila větší zkušenost domácího týmu. Herne nám zápas moc nesedl, ale o to větší chuť bych čekal od týmu se pro výsledek více obětovat. Byli jsme velmi nedisciplinovaní, neochotní se podřídit úspěchu a zápas základními věcmi, bojovností, agresivitou strhnout k jakémukoliv bodovému zisku.



Sestavy


FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou
T. Jícha [-] - P. Fiala [-] (80. D. Novotný [-] ) , J. Nedvěd [-] , P. Severa [-] , R. Sodomka [-] , T. Trojánek [-] , M. Šerý [-] (90. M. Bureš [-] ) , T. Vokoun [-] , Č. Vitásek [-] , M. Srnský [-] (71. A. Homolka [-] ) , S. Švoma [-]

FC Slovan Havlíčkův Brod
J. Mazánek [-] (27. L. Rajdl [-] ) - D. Fikar [-] (63. P. Víšek [-] ) , J. Pabousek [-] (72. J. Pavlík [-] ) , F. Merunka [-] , J. Coufal [-] , J. Pavlas [-] , M. Vrzal [-] , A. Dejl [-] , A. Novák [-] (72. V. Novák [-] ) , M. Pavlík [-] , M. Cakl [-]

ŽK: 54. P. Fiala , 84. J. Nedvěd - 38. A. Dejl . ČK: 73. A. Dejl .
Počet diváků: 155. Rozhodčí: MACHOREK Jakub - NEJEZCHLEB Miroslav, BREZÁNI Dárius.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Jan Hloch
Tip experta: výhra domácích

Žďár si doma celkem v klidu dojde pro tři body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích