J. Hloch 91.
1:4
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2023 10:15

21.kolo, Divize D, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Žďár loupil v Břeclavi


Branky


91. J. Hloch - 21. R. Sodomka , 25. P. Fiala , 50. M. Šerý , 82. D. Novotný
8

Hosté o své výhře rozhodli již během prvního poločasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po půli vedli

Utkání začali náporem hosté. Ve 4. minutě si na dlouhý aut do dobré pozice naběhl Šerý, ale levou nohou zakončil vedle. V 6. minutě to byl opět Šerý, který levačkou vystřelil, ale domácí brankář jeho pokus vyrazil nohou na roh. Ve 13. minutě zahrozili také domácí, ale obrana hostí odvrátila na roh. Ve 21. minutě přišla první změna skóre, když se po rohovém kopu trefil Sodomka - 0:1 .Ve 25. minutě po chybě domácí obrany šel sám na brankáře Fiala a střelou kolem gólmana zakončil k tyči - 0:2. Ve 27.minutě musel střídat pro zranění Henzl. Hosté ještě do poločasu v 32. minutě zahrozili Fialou, domácí brankář však jeho pokus chytil. První poločas tak vyzněl jasně pro hostující tým.

Hosté si vedení pohlídali

Druhý poločas začali opět lépe hosté. V 50. minutě Šerý dostal míč na levé straně, posunul si míč kolem bránícího hráče a pravou nohou ke vzdálenější tyči rozvlnil síť domácích - 0:3. Další minuty hosté kontrolovali zápas a další změna stavu přišla v 82. minutě. Individuální akci Šerého dorazil do odkryté branky Novotný - 0:4. Domácí nakonec alespoň v první minutě nastavení zkorigovali stav zápasu brankou Hlocha - 1:4. Vítězstvím jsme si tak upevnili druhé místo v divizní tabulce.



Sestavy


MSK Břeclav
D. Fibingr [-] - V. Borýsek [-] (62. A. Souchop [-] ) , J. Fiala [-] , M. Skočovský [-] , M. Kriston [-] (62. F. Kříž [-] ) , M. Mikáč [-] (86. S. Kaizar [-] ) , C. Hynek [-] , M. Opina [-] (73. T. Vocílka [-] ) , J. Hloch [-] , T. Kovařík [-] , Š. Herman [-] (86. M. Tesař [-] )

FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou
T. Jícha [-] - P. Fiala [-] (77. D. Novotný [-] ) , J. Nedvěd [-] , P. Severa [-] , T. Trojánek [-] , S. Švoma [-] , J. Henzl [-] (27. M. Srnský [-] ) , M. Šerý [-] (85. M. Bureš [-] ) , T. Vokoun [-] , Č. Vitásek [-] , R. Sodomka [-]

ŽK: 52. M. Mikáč , 69. F. Kříž .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: ZAPLETAL Jan - ZELENÝ Martin, BUDOVIČ Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Martin Mužátko

Expert: Adam Savi
Tip experta: výhra hostů

Žďár vyhrál posledních 5 z 6 zápasů. Je to mladý a rychlý tým. Podle mě bude tento zápas čistě v jejich rukách - 1:3.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích