2:7
(1:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2023 10:15

20.kolo, Divize D, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Humpolec sestřelil Jihlavu


Branky


42. M. Tall , 90. F. Šancl - 27. A. Savi , 36. J. Pešek , 43. A. Savi , 70. V. Šmíd , 81. A. Savi , 85. P. Vavřička , 88. A. Savi
9

Humpolec zvládl zápas v Jihlavě. Čtyřmi brankami se blýskl proti svému bývalému klubu Savi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po půli vedli

První branka přišla ve 27. minutě, kdy se Savi trefil po centru z pravé strany - 0:1. Ve 36. minutě už to bylo o dvě branky. Savi dostal prostor k centru a hlavičkující Pešek se z malého vápna nemýlil - 0:2. Domácí za chvíli snížili. Po povedené akci se z malého vápna trefil osamocený Tall - 1:2. Hosté ještě do pauzy přidali další branku. Savi se trefil po chybě domácích ve středu pole - 1:3. 

Hosté si vedení pohlídali

V 70. minutě domácí chybovali a hosté šli ve dvou sami na domácího gólmana. Branku vstřelil Šmíd - 1:4. V 75. minutě šel pod sprchy Christodoulou. O šest minut později se po nedůrazu domácích opět trefil Savi - 1:5. V 85. minutě se po další akci do otevřené obrany trefil k tyči Vavřička - 1:6. Za další tři minuty se po centru zprava trefil hlavou nekrytý Savi - 1:7. Debakl umírnil v závěru domáčí Šancl - 2:7.



Ohlasy k zápasu



AFC Humpolec
Roman Veselý (trenér): Myslím si, že je to úžasný výsledek – historická výhra a pro hráče obrovská motivace porazit posílenou rezervu Jihlavy o hráče z „A“ mužstva na jejím hlavní ligovém stadionu. Nuto říci, že po úžasném výkonu. Obrovské díky fanouškům, kteří dorazili do Jihlavy podpořit náš tým, ukázalo se, že jsme jedna velká fotbalová rodina



Sestavy


FC Vysočina Jihlava B
M. Trešl [-] - D. Jiřík [-] , I. Christodoulou [-] , P. Mikuška [-] - M. Miška [-] , O. Horák [-] (68. A. Šubert [-] ) , M. Fila [-] , L. Fila [-] (46. F. Šancl [-] ) , J. Jiroušek [-] (46. F. Och [-] ) - T. Bulička [-] , M. Tall [-] (46. S. Zacha [-] )

AFC Humpolec
T. Kříž [-] - O. Luňáček [-] (86. D. Homola [-] ) , Š. Zástěra [-] , M. Kameš [-] (86. M. Hypš [-] ) , J. Pešek [-] (86. A. Zástěra [-] ) , J. Maršík [-] , I. Popovych [-] , M. Havel [-] , A. Savi [-] , D. Šerý [-] , V. Šmíd [-] (83. P. Vavřička [-] )

ŽK: 32. L. Fila , 33. M. Fila , 58. T. Bulička , 83. D. Jiřík - 22. J. Pešek . ČK: 75. I. Christodoulou .
Počet diváků: 152. Rozhodčí: FABEŠ Roman - KRONDRÁF Jan, LANDSMAN David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Martin Mužátko

Expert: Jiří Švejkar
Tip experta: remíza

Jihlava se zatím trápí a Humpolec si půjde za každým bodem - 1:1.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích