P. Balážik 23. (p.)
J. Krč 33.
2:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2023 15:30

17.kolo, Divize D, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lanžhot přehrál Starou Říši


Branky


23. P. Balážik (p.) , 33. J. Krč - 17. M. Zarovnii
7

Hosté vedli, ale domácí už během prvního poločasu skóre otočili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Ačkoliv byl Lanžhot častěji na míči a dobýval Dutkovu branku, jako první se radovali z gólu hosté. Z ojedinělého úniku se po centru kapitána Kryštůfka trefil hlavou na vzdálenější tyč Zarovnii a vůbec poprvé na jaře donutil lanžhotského brankáře tahat balon ze sítě – 0:1. Vzhledem k vývoji utkání to ale ze strany Staré Říše byla labutí píseň. Hostům z Vysočiny vydrželo vedení jen něco přes pět minut. Tutovka Ravase k vyrovnání nevedla, Krč zatočil balon z trestňáku pouze do tyčky. Až ve 22. minutě přineslo dobývání staroříšské branky své ovoce. Po faulu na pronikajícího Bogdalíka nařídila sudí Jílková penaltu, kterou domácí špílmachr Balážik zkušeně proměnil do protipohybu brankáře – 1:1. Vedení na stranu Lanžhota se překlopilo po půl hodině hry. Po drzém průniku Bogdalíka do šestnáctky Dutka jeho střelu jen vyboxoval před sebe, kde si ho našel Krč a z malého vápna zamířil přesně – 2:1.

Domácí si vedení pohlídali

Do druhé půle již nezasáhl pro zranění domácí kapitán Mikúšek, domácí se museli přeskupit, nicméně to útočný tlak Lanžhota příliš neoslabilo. Vidět byl hlavně zkušený Ciprys, který se vrátil do základu po zranění. Ale ani jeho největší šanci těsně před koncem zápasu neproměnil a za potlesku vystřídal. Útočení do plných nepřinášelo kýžený uklidňující gól a vyložené šance domácích v přehuštěném vápně Staré Říše zůstaly neproměněny. Hosté to také úplně nezabalili a snažili se hrozit alespoň z protiútoků, ale opravdu vážné ohrožení pro Žúrka neznamenali. Tři body tak zůstaly zaslouženě Na Šlajsi, ovšem vzhledem k průběhu zápasu mohlo být vítězství Sokola mnohem jednoznačnější.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lanžhot
Jaroslav Hílek (trenér): Mrzí nás, že jsme dostali první gól, trošku nás to zaskočilo, s tím jsme nepočítali, a potom jsme se museli do utkání vracet. Klobouk dolů, že jsme to zvládli ještě do poločasu. Oproti minulému utkání to bylo otevřenější, bylo tam i víc šancí. Poločasové střídání Mikúška nás donutilo přeskupit kluky a tvořivost Kuby Krče nám potom vepředu trošku chyběla, ale svou alternaci na stoperu zvládl v pohodě. Jinak se ale hosté i přes nepříznivý stav zatáhli a nechtělo se jim moc hrát. My jsem jim několikrát levně nechali balon, ale naštěstí nás nepotrestali. Chtěli jsme přidat co nejdřív třetí gól, ale nepodařilo se nám to i přes převahu zavřít a bylo to zbytečně nervózní až do konce.




Sestavy


TJ Sokol Lanžhot
D. Žúrek [-] - R. Ciprys [-] (88. T. Kollár [-] ) , P. Mikúšek [-] (46. M. Malacka [-] ) , P. Balážik [-] , M. Totka [-] , P. Šenk [-] , T. Ravas [-] , A. Pidruchnyi [-] , D. Bogdalík [-] (72. L. Koprna [-] ) , J. Krč [-] , T. Milota [-]

FSC Stará Říše
R. Dutka [-] - J. Chramosta [-] , J. Špalek [-] (61. O. Tupik [-] ) , D. Drovalov [-] , M. Zarovnii [-] , J. Pospíchal [-] (86. S. Borzenko [-] ) , J. Růžička [-] , O. Kvych [-] , T. Lát [-] , L. Kryštůfek [-] , D. Mitev [-]

ŽK: 63. P. Balážik , 88. R. Ciprys - 38. J. Růžička , 58. T. Lát .
Počet diváků: 317. Rozhodčí: Jílková Karolína - ŠIMONÍK David, KOSTELNÍK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Martin Mužátko

Expert: Jakub Coufal
Tip experta: výhra domácích

4:0 - Lanžhot je za mě nejkvalitnější tým na míči z celé soutěže. S Říší si poradí.

Tip: výhra domácích