0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2023 15:30

17.kolo, Divize D, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Speřice sahaly po bodu


Branky


7

Jan Nedvěd se stal žďárským hrdinou, když svému týmu v závěru zajistil výhru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

Hosté začali před skvělou návštěvou 350 diváků aktivitou a hrozili ze standardních situací. V 9. minutě domácí obrana odvrátila nebezpečný roh a v 11. minutě další dobrý centr, který však k ohrožení branky nevedl. V 19. minutě se v dobré střelecké pozici objevil Švoma, ale domácí jeho střelecký pokus zablokovali. Ve 21. minutě se po špatné zpětné nahrávce dostali do příležitosti také domácí, ale ke změně skóre stále nedocházelo. Konec prvního poločasu se nesl v podobě náporu hostí. V 31. minutě Šerý dobře vystřelil za vápnem, domácí brankář jeho střelu vyrazil, ale dorážka Henzla nebyla dostatečně důrazná. V 34. minutě křižný centr vzduchem našel Šerého, ale ten levou nohou netrefil balón dobře. V 36. minutě se objevil do třetice Šerý ve velké příležitosti, ale jeho pokus domácí gólman vyrazil nohou. Do kabin se tak odcházelo za bezbrankového stavu.

Hosté v závěru rozhodli

Druhý poločas opět začali lépe hosté. V 56. minutě po rohu dobře vystřelil Sodomka, ale výborně chytající Švec vyrazil jeho pokus nad branku.V 66. minutě se uvolnil Šerý, domácí brankář však jeho střelu z vápna znovu chytil. V 80. minutě opět Šerého standardka mířila mezi tři tyče, ale Švec jeho pokus vyrazil na roh. Nakonec se přeci jen hosté radovali v 89. minutě. Šerý rozehrál standardku, ta našla Nedvěda, který konečně překonal Švece - 0:1. 



Sestavy


TJ Dálnice Speřice
D. Švec [-] - P. Honzárek [-] , M. Štěpánek [-] , M. Řezáč [-] , M. Fukan [-] - M. Vágner [-] (81. P. Jiřík [-] ) , D. Jančík [-] (85. P. Šíma [-] ) , M. Eremiáš [-] (46. T. Marek [-] ) , P. Pech [-] , M. Pohan [-] - D. Vlček [-]

FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou
T. Jícha [-] - Č. Vitásek [-] , J. Nedvěd [-] , P. Severa [-] , T. Trojánek [-] , S. Švoma [-] (77. D. Novotný [-] ) , J. Henzl [-] (85. D. Srnský [-] ) , O. Starý [-] , M. Šerý [-] (91. M. Srnský [-] ) , T. Vokoun [-] , R. Sodomka [-]

ŽK: 36. M. Fukan , 55. D. Jančík , 77. M. Pohan , 93. P. Šíma - 93. D. Novotný .
Počet diváků: 350. Rozhodčí: VAŘACHA Jan - RYGL Luboš, SOUKUPOVÁ Věra.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Jakub Coufal
Tip experta: výhra hostů

1:2 - Speřice jsou doma nepříjemným soupeřem, ovšem Žďár má letos skvělou formu, proto si myslím, že vyhraje.