2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2023 15:30

16.kolo, Divize D, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velká Bíteš slaví tři body


Branky


55. A. Macek , 62. A. Macek
8

Vítězství svému týmu zajistil dvěma brankami Adam Macek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půli nerozhodně

Za slušného, avšak chladného počasí, nabídly oba týmy v prvním poločase na těžkém terénu divákům hodně dietní podívanou a oba brankáři se tak dost často museli protahovat, aby se alespoň takto trochu drželi v zápasovém tempu. Z úvodní pětačtyřicetiminutovky tak za zmínku stojí snad jen promáchnutí domácího Novotného ve slušné pozici na penaltě a promarněná příležitost Speřic po chybě v rozehrávce domácích.

Domácí po přestávce rozhodli

Úvod druhého poločasu však rázně smetl ze stolu vše, co se do té doby na hrací ploše odehrálo. Nejprve zahrozili hosté, ale křízná střela agilního Vlčka ve 48. minutě mířila mimo. Potom vzali otěže zápasu do svých rukou domácí. Ráz dalšího dění určila 54. minuta, kdy se na levé straně uvolnil Vrba a našel připraveného Macka, pro něhož nebylo problém uklidit míč do branky - 1:0. Za sedm minut přišel opět z levé strany do vápna hostů vysoký míč a Mackova hlava byla připravena - 2:0. Tím pádem bylo i rozhodnuto o osudu utkání. Hosté totiž už na jakýkoliv zvrat neměli psychické ani fyzické síly.

 

FC PBS Velká Bíteš / web



Sestavy


FC PBS Velká Bíteš
M. Pelán [-] - F. Krula [-] (90. P. Loup [-] ) , R. Novotný [-] , V. Kamenský [-] , A. Merdita [-] , A. Macek [-] , T. Vrba [-] (84. M. Šimončič [-] ) , J. Sznapka [-] (80. I. Shlaban [-] ) , P. Loup [-] , D. Bartoš [-] , T. Šperka [-]

TJ Dálnice Speřice
D. Švec [-] - P. Honzárek [-] , M. Řezáč [-] , M. Fukan [-] - D. Jančík [-] , M. Vágner [-] (50. P. Soukup [-] ) , J. Holenda [-] (58. M. Eremiáš [-] ) , M. Štěpánek [-] , P. Pech [-] - D. Vlček [-] , M. Pohan [-]

ŽK: 61. T. Vrba - 39. D. Vlček , 60. P. Honzárek , 84. M. Pohan .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Mach Karel - MALIMÁNEK Marek, FABEŠ Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Richard Novotný
Tip experta: výhra domácích

Musíme jednoznačně navázat na podzimní zápas proti tomuto celku, kdy jsme zvítězili a první domácí zápas na jaře zvládneme - 3:0.

Tip: výhra domácích