O. Kvych 69.
1:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2023 15:30

16.kolo, Divize D, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stará Říše nestačila na Žďár


Branky


9

Hosté byli celý zápas lepším celkem a zaslouženě vyhráli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po půli vedli

Hosté začali s větrem v zádech převahou a během prvních dvaceti minut kopali pět rohů, které ale k brance nevedly. Ve 26. minutě po centru Sodomky zakončil v dobré pozici Starý, ale gólman Dutka střelu chytil. Ve 28. minutě po dobré kombinaci na levé straně centroval před branku Severa, ale míč si cestu do branky opět nenašel. Stav se měnil až v 36. minutě, když Starý vystřelil levačkou za vápnem a překonal Dutku - 0:1. V 38. minutě si naběhl na centr z levé strany opět Starý, ale tentokrát jeho levačka nasměrovala střelu těsně vedle tyče. Brankou do šatny se ale přeci jen prosadili hosté, když rohový kop našel hlavu Trojánka a ten se nemýlil - 0:2. První poločas tak vyzněl jasně pro žďárský tým.

 

Hosté si vedení pohlídali

Ve druhém poločase hosté hru kontrolovali a v 66. minutě navýšili skóre zápasu. Centr z levé strany vypadl Dutkovi z rukou a odražený míč pohodlně dorazil do branky Henzl - 0:3 V 69. minutě se ke slovu dostali také domácí, kteří snížili Kvychem - 1:3. V závěru ještě zahrozil Šerý, ale jeho dvě šance v 76. a 84. minutě vždy chytil domácí brankář. Hosté si tak odvezli tři body a posunuli se na druhé místo v divizní tabulce.

 

FC Žďár nad Sázavou / web

 



Ohlasy k zápasu


FSC Stará Říše
FSC Stará Říše (FB): Náš tým odehrál v neděli na domácím hřišti duel proti Žďáru nad Sázavou. Bohužel po nepřesvědčivém výkonu prohrál 1:3. Jediny nás gól vstrelil Kvych.




Sestavy


FSC Stará Říše
R. Dutka [-] - J. Chramosta [-] , J. Špalek [-] (64. D. Drovalov [-] ) , J. Pospíchal [-] (87. O. Tupik [-] ) , S. Borzenko [-] (46. M. Zarovnii [-] ) , D. Čížek [-] , J. Cejpek [-] (79. L. Gall [-] ) , O. Kvych [-] , T. Lát [-] , L. Kryštůfek [-] , J. Růžička [-] (46. D. Mitev [-] )

FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou
T. Jícha [-] - J. Nedvěd [-] , P. Severa [-] , R. Sodomka [-] , S. Švoma [-] , J. Henzl [-] (71. M. Srnský [-] ) , O. Starý [-] (88. M. Bureš [-] ) , M. Šerý [-] (88. D. Srnský [-] ) , T. Vokoun [-] (71. D. Novotný [-] ) , Č. Vitásek [-] , T. Trojánek [-]

ŽK: 35. T. Vokoun .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: Sivera Jan - KŘÍŽ Karel, VAŘACHA Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Martin Mužátko

Expert: Richard Novotný
Tip experta: výhra hostů

Žďár bude pokračovat ve formě, kterou letos mají a vyhrají 0:2.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů