L. Fila 56.
1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2023 10:15

16.kolo, Divize D, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jihlava nestačila na Bohunice


Branky


8

Jihlavě se nedaří a prohrála doma s Bohunicemi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po půli vedli

Hosté si vedení pohlídali



Ohlasy k zápasu


FC Vysočina Jihlava B
Kamil Průša (trenér): Do utkání jsme vstoupili velmi aktivně. Paradoxně jsme ale v desáté minutě inkasovali, když jsme na hranici šestnáctky nezvládli najít odražený míč. Ten získal Šmerda, který prostřelil Janotu. Do poločasu jsme mohli vyrovnat. Fila bohužel po Miškově přihrávce branku hostí přestřelil. V úvodu druhé půle jsme obdrželi od Bednáře přímo z rohového kopu druhý gól. Za šest minut se povedla individuální akce Lukáši Filovi a snížili jsme na 1:2. V téže minutě měl stoprocentní šanci opět L. Fila, který nezužitkoval Buličkovu přihrávku tváří v tvář Kunickému. Ve druhé půli jsme měli více sil. Soupeř začal fyzicky odpadat. Bohužel jsme tohoto nijak nedokázali využít a připsali si tak druhou porážku v řadě. Musíme zvednout hlavy a připravit se na Břeclav. Naši kombinační hru musíme zrychlit a hrát přímočařeji. Na tomto v týdnu zapracujeme!

TJ Tatran Bohunice
TJ Tatran Bohunice (web): A-mužstvo dnes zavítalo do Jihlavy, kde si připsalo důležité vítězství proti jejich B-týmu. Zodpovědný a bojovný výkon předvedli naši borci a zaslouženě si připisují vítězství. Jihlava měla kvalitu na míči, ale šance jsme si tvořili my. V zápase jsme si vytvořili hned několik tutových šancí, z toho jsme však proměnili pouze 2. Nejprve Šmerda, kdy šel z boku sám na brankáře, a pak Bednář přímo z rohového kopu to zakroutil do branky. Ve druhém poločase Jihlava snížila, ale my jsme poctivým bráněním udrželi náš náskok.



Sestavy


FC Vysočina Jihlava B
P. Janota [-] - I. Christodoulou [-] , P. Mikuška [-] , D. Jiřík [-] - F. Veselý [-] , T. Trojan [-] (79. J. Pekárek [-] ) , M. Křehlík [-] , M. Miška [-] , M. Fila [-] , L. Fila [-] (65. J. Jiroušek [-] ) - T. Bulička [-] (79. P. Štancl [-] )

TJ Tatran Bohunice
D. Kunický [-] - M. Král [-] , D. Řeřucha [-] , A. Krejčí [-] , F. Kotoun [-] - D. Šmerda [-] (80. J. Kokorský [-] ) , P. Martinek [-] , D. Petřík [-] (72. R. Ševčík [-] ) , M. Pavlíček [-] (83. S. Kopáč [-] ) , D. Bednář [-] - N. Burčík [-] (80. T. Koreň [-] )

ŽK: 25. F. Veselý , 31. D. Jiřík , 56. M. Fila - 82. R. Ševčík .
Počet diváků: 102. Rozhodčí: SOUKUPOVÁ Věra - PAVLAS Jiří, TERBER Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Martin Mužátko

Expert: Richard Novotný
Tip experta: výhra hostů

Jihlavě se poslední dobou moc nedaří, určitě by to chtěli nakoupnout, ale myslím si, že se silnými Bohunicemi se jim to nepodaří a duel skončí 1:3.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů