3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2023 15:00

15.kolo, Divize D, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velká Bíteš padla ve Žďáře


Branky


30. M. Šerý , 54. Č. Vitásek , 78. M. Šerý (p.)
8

Žďárští se po prohře na Startu Brno vrátili na vítěznou vlnu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Vstup do utkání domácím vyšel lépe a hlavička Henzla šla těsně vedle tyče. Ve 13. minutě se dokonce kopala penalta, ale Nedvěd trefil jen břevno. V další šanci se po centru z pravé strany ocitl Severa, ale jeho střela mířila do tyče. Domácí se zaslouženě dostali do vedení v 30. minutě, když Šerý přehodil z rohu vápna vyběhnuvšího Pelána - 1:0. Žďárští nadále hrozili především ze standardních situací a po jedné hlavičkoval Vitásek, ale Pelán jeho pokus vyškrábl nad horní tyč.

 

Domácí si vedení pohlídali

Druhý poločas se již Vitásek v 54. minutě trefil po rohovém kopu hlavou přesně - 2:0. Hosté měli také jednu šanci, ale střela jen orazítkovala Jíchovu tyč. Na druhé straně se dostal do šance Trojánek, ale Pelán jeho samostatný nájezd vyrazil. Další samostatnou akci předvedl po pravé straně Švoma, ale po kličce brankáři jeho přízmní střela mířila těsně mimo. Účet zápasu pak uzavřel v 78. minutě Šerý, který proměnil pokutový kop - 3:0.

 

FC Žďár nad Sázavou / web

 



Ohlasy k zápasu


FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou
Václav Pohanka (trenér): Po minulém dobrém výkonu bez bodového zisku jsme dnes hráli na jedničku. Soupeři jsme toho moc nedovolili a tři šance jsme přetavili v branky. Podali jsme velmi dobrý výkon a kluky musím pochválit.




Sestavy


FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou
T. Jícha [-] - J. Nedvěd [-] , P. Severa [-] , R. Sodomka [-] (85. A. Mach [-] ) , S. Švoma [-] (78. D. Srnský [-] ) , J. Henzl [-] (78. D. Novotný [-] ) , O. Starý [-] , M. Šerý [-] , T. Vokoun [-] , Č. Vitásek [-] , T. Trojánek [-]

FC PBS Velká Bíteš
M. Pelán [-] - Z. Traxl [-] (67. F. Krula [-] ) , R. Novotný [-] , P. Loup [-] , T. Vrba [-] (58. M. Kozel [-] ) , J. Sznapka [-] , A. Merdita [-] (58. V. Kamenský [-] ) , D. Bartoš [-] , M. Zúbek [-] , L. Daněk [-] , T. Šperka [-]

ŽK: 25. Č. Vitásek - 13. P. Loup , 24. R. Novotný , 53. L. Daněk . ČK: 89. L. Daněk .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: KRONDRÁF Jan - FABEŠ Roman, DENEV Alex.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Martin Opina
Tip experta: výhra domácích

Ždár má kvalitní mužstvo, což ukázal i v prvním jarním kole na hřišti Startu, kde nakonec nezískal ani bod, doma vyhrají.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích