0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2023 10:15

15.kolo, Divize D, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: V Břeclavi bez branek


Branky


8

Očekávané derby mezi Břeclaví a Lanžhotem branku nepřineslo. 400 diváků tak odcházelo zklamaných.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

Ani po přestávce branka nepadla



Ohlasy k zápasu


MSK Břeclav
Vladimír Malár (trenér): Dva soutěžní zápasy bez obdržené branky mě těší. V přípravě jsme měli v obraně problémy, proto mám nyní z defenzivy velkou radost. Navíc jsme Lanžhot ani Brod nepustili do vážnější šance. Chtěli jsme víc zlobit z protiútoků či standardek, v tom jsem viděl šanci. Bohužel se nám to nepodařilo,.

TJ Sokol Lanžhot
Jaroslav Hílek (trenér): Spokojení můžeme být jen s nulou vzadu. Nebylo to lehké utkání, hrálo se na velmi těžkém terénu, kde se nedalo moc kombinovat. Břeclav má svůj systém obrany, sice třeba ne úplně pohledný, nicméně úspěšný a není náhodou, že mají tolik bodů, co mají. Směrem dopředu jsme věřili, že se přes důraznou obranu MSK prosadíme. Hráli jsme sice na polovině soupeře, nicméně jen po šestnáctku. Za celý zápas jsme si vytvořili tři nebo čtyři vyložené šance, které jsme neproměnili. Ve finální fázi jsme byli pomalí. Soupeř hrozil jen z rohů, jinak Žúrkovu bránu příliš neohrozil.



Sestavy


MSK Břeclav
D. Fibingr [-] - T. Vocílka [-] , J. Fiala [-] , M. Skočovský [-] (80. F. Kříž [-] ) , M. Kriston [-] (65. M. Tesař [-] ) , M. Mikáč [-] (88. A. Souchop [-] ) , C. Hynek [-] , M. Opina [-] , J. Hloch [-] , T. Kovařík [-] , Š. Herman [-]

TJ Sokol Lanžhot
D. Žúrek [-] - P. Mikúšek [-] , P. Balážik [-] , M. Totka [-] , P. Šenk [-] , T. Ravas [-] (62. R. Ciprys [-] ) , A. Pidruchnyi [-] , D. Bogdalík [-] , L. Koprna [-] (62. T. Bartal [-] ) , J. Krč [-] , T. Milota [-]

ŽK: 41. M. Kriston , 63. M. Mikáč , 73. M. Tesař - 42. P. Šenk .
Počet diváků: 400. Rozhodčí: Malimánek Marek - MAYER Jan, BUDOVIČ Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Martin Opina
Tip experta: remíza

Derby zápasy jsou vždy nevyzpytatelné. Břeclavi se na Lanžhot dlouhodobě nedaří, ale zase Lanžhot v teto sezóne když ztratí body, tak na hřišti soupeře. Je to otevřené.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů