D. Fikar 21.
1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2023 10:15

15.kolo, Divize D, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Havlíčkův Brod vydřel tři body


Branky


21. D. Fikar
8

Domácí získali důležité body a v tabulce se dotáhli na svého sobotního soupeře.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Záchranářské derby mezi celky z Vysočiny začalo opatrně. Až ve 21. minutě udržel míč po dlouhém odkopu Víšek a po centru z pravé strany od Coufale se na malém vápně zjevil nekrytý Fikar a poslal domácí do vedení, hosté jen marně signalizovali ofsajd - 1:0. Domácí branka povzbudila, ale své vedení do poločasové přestávky už nenavýšili. V závěru poločasu na sebe ještě upozornil exbrněnský Kryštůfek střelou do břevna z přímého volného kopu.

Domácí si vedení pohlídali

Druhý poločas sotva začal a už byl na zhruba deset minut přerušen. Krvácející zranění si ze souboje odnesl domácí stoper Dočkal. Vše vyřešila až přivolaná sanitka. Aby toho nebylo pro domácí málo za další čtvrthodinku musel střídat další potenciální stoper Dejl. Brodští trenéři museli hodně improvizovat v sestavě. Na pozici středového obránce dohrával Pavlas a hra se domácím zúžila na hlavní cíl. Neinkasovat. S vypětím všech sil se jim zadání dne podařilo splnit. Ve druhé půli to však pěkná podívaná pro diváky nebyla.



Ohlasy k zápasu


FC Slovan Havlíčkův Brod
Jindřich Adamec (trenér): Výhru jsme potřebovali jako sůl a věřím, že pro nás bude tím správným impulsem. Musím pochválit mladíka Víška, který svým nasazením vybojoval takřka ztracený míč před naším jediným gólem.

FSC Stará Říše
Lukáš Staněk (asistent trenéra): Naše hra má k ideálu daleko. První půle nám nevyšla, Brod nás válcoval nasazením, ale i agresivitou. Po pauze jsme se zlepšili, ale bez efektu,



Sestavy


FC Slovan Havlíčkův Brod
P. Soukal [-] - P. Víšek [-] (80. V. Novák [-] ) , J. Pavlas [-] , L. Dočkal [-] (58. J. Pavlík [-] ) , A. Novák [-] , M. Pavlík [-] , M. Vrzal [-] , A. Dejl [-] (73. J. Bajer [-] ) , J. Coufal [-] , D. Fikar [-] , M. Cakl [-]

FSC Stará Říše
R. Dutka [-] - M. Zarovnii [-] (72. D. Mitev [-] ) , R. Cipruš [-] (5. M. Pokorný [-] ) , J. Růžička [-] , S. Borzenko [-] , O. Kvych [-] , O. Tupik [-] (46. J. Špalek [-] ) , T. Lát [-] (46. J. Cejpek [-] ) , L. Kryštůfek [-] , J. Chramosta [-] , J. Pospíchal [-]

ŽK: 43. J. Coufal - 42. J. Pospíchal , 87. J. Růžička .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: PAVLAS Jiří - MACH Karel, PŮČEK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Martin Mužátko

Expert: Martin Opina
Tip experta: remíza

Souboj tymů ze spodní části tabulky. Bude to dost soubojové a Brod může doplatit na to, že nemá typického gólového útočníka.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích