M. Totka 11.
P. Balážik 48. (p.)
T. Ravas 58.
3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.03.2023 15:00

14.kolo, Divize D, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lanžhot přehrál Bohunice


Branky


11. M. Totka , 48. P. Balážik (p.) , 58. T. Ravas
9

Lanžhot jasně vyhrál a před solidní návštěvou bere tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Slušné počasí přilákalo při jarní divizní premiéře na tribuny Na Šlajsi téměř tři stovky diváků, kteří ovšem v první půli neviděly žádný pohledný fotbal, šancí bylo také pomálu, naopak soubojů tělo na tělo nespočet. Bohunice se stejně jako v podzimním vzájemném utkání prezentovaly velmi nepříjemným stylem aktivního napadání, nedávaly domácím příliš prostoru ke kombinaci. Lanžhot přežil jedinou vážnější šanci, když hosté ze standardky přestřelili Žúrkovu branku, a sami v 11. minutě ze své první vyložené šance udeřili. Balážik poslal za obranu kolmici pro Totku, a ten sám před Kunickým nezaváhal - 1:0. Bohuničtí ovšem svou snahu nevzdali, neslevili nic ze svého fyzicky náročného stylu hry a nepouštěly Hílkovy svěřence do šestnáctky. Skóre se tak měnilo až v nastavení prvního poločasu. Krč se chystal ve vápně ke střele, když jej zezadu do stojné nohy nakopnul Bednář, a sudí okamžitě ukázal na penaltu. Tu z krátkého náběhu Balážik proměnil do protipohybu Kunického - 2:0. Hned poté sudí první dějství ukončil.

Domácí si vedení pohlídali

Lanžhot hned v úvodu půle přežil další nebezpečnou standardku hostí, Šmerda mířil těsně nad šibenici. Postupem času opět přibylo soubojů, faulů i strkanic. Rozhodnuto bylo až po hodině hry. Třetí uklidňující branku přidali domácí po Totkově průniku středem, ve vápně ještě nesobecky předložil balon Ravasovi, jehož tvrdou střelu si obránci Bohunic srazili do sítě - 3:0. Utkání už se poté jen dohrávalo, oba týmy daly šanci náhradníkům. Lanžhot již demotivovaným hostům příliš balon nepůjčil a pohlídal si nulu vzadu.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lanžhot
Jaroslav Hílek (trenér): Kluci jsou strašně zodpovědní a poctiví, hodně na nich bylo vidět, že chtějí doma před diváky uspět a nastartovat jarní mistráky správným směrem. V prvním poločase nám to svazovalo nohy, kazili jsme lehké balony, ty nám zbytečně odskakovaly. Nakonec jsme si ale vytvořili dost příležitostí směrem dopředu, takže s hrou i výsledkem musím být spokojený. O poločase jsem klukům v kabině říkal, ať hrají bezpečně dozadu, ostražitě, ale ne zase zakřiknutě nebo nervózně. Protože se nám už několikrát stalo, že jsme se vedení lekli a ve vyhraném zápase nakonec ztratili body. Naštěstí jsme to dnes dotáhli do vítězného konce, i když ten závěr už byl zbytečně emotivní. Je ale fajn, že jsme soupeře do ničeho vážného nepustili. Do derby s Břeclaví půjdeme jako do každého jiného utkání, ale samozřejmě chceme uspět, proti MSK se nám tradičně daří, tak doufám, že to v dalším kole potvrdíme.

TJ Tatran Bohunice
TJ Tatran Bohunice (web): A-mužstvo v úvodním kole zavítalo na půdu velice těžkého soupeře Lanžhotu. Zjednodušeně, zápas se nám vůbec nepovedl. V úvodních minutách jsme byli sice lepší, ale rychle obdržený gól s námi zamával. Od obdrženého gólu jsme se byli nervózní a hledali pevnou půdu pod nohama. I přesto, že jsme Lanžhot do větších šancích nepouštěli, tak musíme sportovně uznat, že náš soupeř měl velkou kvalitu a držení míče (69%-31%). Velkou ránu pro nás byl gól do šatny z penaltového kopu. Kdybychom měli shrnout náš zápas, tak třetí obdržený gól bude více než výmluvný. Na zápas musíme co nejrychleji zapomenout a snažit se výsledek a především naši hru napravit, a to už v sobotu v prvním domácím zápase proti Humpolci.



Sestavy


TJ Sokol Lanžhot
D. Žúrek [-] - P. Mikúšek [-] , P. Balážik [-] (88. G. Gaňa [-] ) , M. Totka [-] , P. Šenk [-] , T. Ravas [-] (88. T. Jirava [-] ) , A. Pidruchnyi [-] , D. Bogdalík [-] (78. T. Kollár [-] ) , L. Koprna [-] (71. M. Malacka [-] ) , J. Krč [-] , T. Milota [-]

TJ Tatran Bohunice
D. Kunický [-] - M. Král [-] , F. Kotoun [-] (74. P. Martinek [-] ) , A. Krejčí [-] - M. Pavlíček [-] , J. Kokorský [-] (46. D. Řeřucha [-] ) , S. Kopáč [-] (69. J. Stambolidis [-] ) , R. Ševčík [-] (57. D. Petřík [-] ) , D. Bednář [-] , D. Šmerda [-] - N. Burčík [-] (74. J. Vlach [-] )

Počet diváků: 320. Rozhodčí: LABAŠ Roman - POSPÍŠIL Michal, MATULÍK Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Martin Mužátko

Expert: Tomáš Vokoun
Tip experta: remíza

Hodně zajímavý zápas skončí remízou..

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích