7:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2023 10:15

28.kolo, MSFL , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Uničov deklasoval Frýdlant


Branky


11. J. Ambrozek (p.) , 18. P. Literák (vl.) , 39. A. Krč , 50. J. Vichta , 56. J. David , 74. J. Vichta , 82. T. Komenda
7

Uničov již několk kol jen vítězí a ve své šňůře pokračuje i po 28. kole.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

3:0 do poločasu

Domácí měli před zápasem skvělou formu, a to z deseti odehraných zápasů devět výher.

Od úvodního hvizdu byl i tento zápas v režii Uničova. Už v 5. minutě se po centru z pravé strany octil před Polachem zcela osamocený Krč. Jeho hlavička z malého vápna mířila naštěstí nad.

O pět minut později se už domácí fotbalisté přeci jen radovali. Hladík fauloval v pokutovém území kapitána Komendu a pískala se penalta. Tu pak s přehledem proměnil Ambrozek – 1:0.

V 18. minutě se měnilo skóre zápasu podruhé. Uničovští se po kombinační akci dostali k míči na levé straně hřiště a po přízemním centru Vybírala si nešťastně srazil míč do vlastní brány Literák – 2:0. 

Uničov podnikl ve 38. minutě po šanci hostí rychlý protiútok, míč se dostal k Ambrozkovi, kterému ještě jeho střelu stačil brankář Polach vyrazit před sebe, na následnou dorážku domácího kanonýra Krče již byl náš gólman krátký – 3:0.

Další 4 branky v síti hostí

Apetit domácího celku měl po předstávce pokračování. V 50. minutě po levé straně pláchnul hbitý Vichta a na světelné tabuli vystřídala trojku rázem čtyřka.

V 56. minutě se skóre měnilo již popáté. Domácí zahrávali rohový kop na zadní tyč a stoper David zvyšoval přesnou hlavičkou již na 5:0.

V té chvíli bylo na hráčích hostí již patrné, že v hlavě už spíše střádají plány na další utkání, které bude z hlediska vývoje ve druhé lize nejspíše stěžejní.

V 74. minutě pak na pravé straně hřiště přišli hosté o míč a po rychlé akci Vichty to bylo rozdílem šesti gólů.

Konečnou podobu výsledku stanovil v 82. minutě vytáhlý Komenda – 7:0.



Ohlasy k zápasu



1. BFK Frýdlant nad Ostravicí
Martin Šrámek: I když to byl těžký soupeř, tak jsme chtěli hrát hodně dopředu a na tři útočníky. Nám to proti takovým soupeřům nevychází, když s nimi zalezeme. Šli jsme tedy do toho bez zábran a odvážně.



Sestavy


SK Uničov
T. Uvízl [-] (46. J. Kvapil [-] ) - J. David [-] , V. Koutný [-] (57. J. Javůrek [-] ) , A. Krč [-] , M. Diblík [-] (57. J. Saňák [-] ) , M. Vybíral [-] , T. Komenda [-] , J. Vichta [-] (83. V. Kamas [-] ) , J. Ambrozek [-] , J. Svoboda [-] , M. Sečkář [-] (57. J. Coufal [-] )

1. BFK Frýdlant nad Ostravicí
J. Polach [-] - J. Juříček [-] , B. Velička [-] (79. T. Papík [-] ) , M. Hladík [-] (64. D. Kulhánek [-] ) , V. Hajnoš [-] , Z. Staněk [-] (46. J. Svatonský [-] ) , V. Dedek [-] , M. Milar [-] (30. D. Marek [-] ) , R. Šafner [-] , D. Kedroň [-] , P. Literák [-] (46. M. Švrček [-] )

ŽK: 90. J. David .
Počet diváků: 180. Rozhodčí: Ogrodník Vlastimil - POLÁČEK David, KOSTELNÍK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Václav Horyna

Expert: Matěj Praus
Tip experta: výhra domácích

Uničov ve své formě nezaváhá

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích