M. Obuch 44.
1:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2023 16:30

28.kolo, MSFL , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Frýdek-Místek po dobrém výkonu bere jen bod


Branky


7

Ve 28. kole MSFL se dobře hrající Hodonín představil na hřišti Frýdku-Místku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli do vedení

Už ve druhé minutě si vzal přímý kop před šestnáctkou na starost domácí Patrik Rubý, ale jeho tvrdou ránu vyrazil brankář Marcus Adamec.

V 9. minutě skončil centr na hlavě Jakuba Massaniece, který překonal hodonínského gólmana, ale jeho gól nebyl uznán z ofsajdového důvodu.

O pár minut později pálil Rubý ze standardní situace z podobného místa jako v úvodu utkání, ale tentokrát vedle.

Následně se Hodonínští trochu otřepali z vlažného začátku a spoléhali především na rychlé přechody a protiútoky.

Když už se zdálo, že první poločas branku nenabídne, získali hosté rohový kop. Ten ovšem pro svěřence Pavola Švantnera dopadl katastrofálně, neboť Obuch vybojoval míč a založil přečíslení tři na dva. To Patrik Rubý vyřešil skvěle, když podržel míč a stáhl na sebe obránce, čímž uvolnil Maxima Obucha, který se po přihrávce našeho nejlepšího nahrávače prosadil k levé tyči - 1:0.

Body se dělily

Do druhé části zápasu vstoupili domácí ještě daleko aktivněji a hrálo se pouze na jednu bránu. Ovšem Martiník, ani Střelec nedokázal prostřelit Adamce.

V 57. minutě ale přišla ledová sprcha pro domácí hráče a fanoušky. Z ojedinělé akce se nádherným kouskem do šibenice prosadil Jehor Glushach - 1:1.

Posléze pokračoval velký nátlak Frýdku, kdy Rubý byl hlavním dirigentem hry, ale ani jeho další pokus, či centry na Obucha a Blejchaře nepřinesly druhou branku.

Body se tak dělily.



Ohlasy k zápasu


MFK Frýdek-Místek
Robert Pištěk - trenér: Bodově? Ztráta! Herně spokojenost. Naše nejlepší představení na jaře. Bohužel, nedotlačili jsme to. Obrovská převaha v poli a x závarů v šestnáctce soupeře, druhý gól jsme ale nepřidali. Soupeř se trefil nádherně zpoza šestnáctky.




Sestavy


MFK Frýdek-Místek
M. Gergela [-] - P. Rubý [-] , T. Hykel [-] , J. Martiník [-] , P. Střelec [-] (82. D. Němec [-] ) , M. Obuch [-] , T. Janjuš [-] (87. D. Konečný [-] ) , J. Nevřela [-] , M. Velner [-] , J. Massaniec [-] , J. Blejchař [-]

FK Hodonín
M. Adamec [-] - Y. Glushach [-] , A. Dunda [-] , V. Raisigl [-] (46. T. Jáger [-] ) , M. Papež [-] (68. P. Kyselka [-] ) , P. Bohun [-] , M. Holek [-] , L. Bobčík [-] , l. pernica [-] (92. F. Mazuch [-] ) , O. Sukup [-] , T. Langer [-]

ŽK: 26. J. Massaniec - 72. A. Dunda , 74. T. Langer , 83. O. Sukup .
Počet diváků: 224. Rozhodčí: Řezníček Tomáš - CIESLAR Ondřej, ZAPLETAL Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Václav Horyna

Expert: Matěj Praus
Tip experta: výhra hostů

Hodonín bude chtít navázat na svou formu a vyhraje.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích