2:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2023 16:30

27.kolo, MSFL , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Remíza mezi Frýdlantem a Frýdkem


Branky


8

Už 27. kolo MSFL se rozběhlo o prvním květnovém víkendu. Hrálo se o důležité body na špici i spodku tabulku. Remíza se uradila ve Frýdlantu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté šli do vedení

Šest stovek diváků si v sobotním odpoledni určitě přišli na své.

Do vedení se dostali hosté ve 14. minutě hry, kdy Obuch z rohového kopu našel hlavičkujícího Blejchaře a ten trefil přesně levý kout frýdlantské branky – 0:1.

Po půlhodině hry měl domácí celek slibnou příležitost k vyrovnání, když Velička posunul míč na Hajnoše, ten ale zamířil těsně kolem pravé tyče gólmana Gergely.

Tři branky v druhé půli

Domácímu trenérovi Šrámkovi vyšlo dokonale poločasové střídání. Škorik nebyl na hřišti sotva ani minutu a jeho zásluhou bylo srovnáno. Literákův aut prodloužil hlavou hostující Nevřela, následně došlo k faulu Střelce na Švrčka, sudí Proske správně ponechal výhodu, jelikož míč se odrazil k úplně volnému Škorikovi, a ten už neměl problém poslat balon do opuštěné části frýdecko-místecké brány – 1:1.

Obrat ve skóre mohl nastat v 54. minutě, kdy se z čista jasna objevil před gólmanem Gergelou osamocený Švrček, který však zamířil levačkou pouze do ruky hostujícího brankáře, následná dorážka Veličky byla sice gólová, ale také ofsajdová.

Narůstající tlak hostů skončil brankou. V 71. minutě nechali domácí až příliš volného prostoru Rubému, který levačkou propálil Prepsla v bráně – 1:2.

Bojovnost domácích ovšem nepolevovala a v 79. minutě přišlo další srovnání stavu. Standardní situaci vyřešil Hajnoš tím nejlepším možným způsobem, levačkou totiž poslal míč přes zeď přímo do šibenice Gergelovy branky – 2:2. 

Body se nakonec dělily.



Ohlasy k zápasu


1. BFK Frýdlant nad Ostravicí
Martin Šrámek - trenér: Bod beru, jelikož jsme dvakrát prohrávali. Sice jsme vstřelili druhý gól, ale padl bohužel z ofsajdu. To byla škoda, jelikož tohle mohla být klíčová situace, kdy jsme mohli během chvilky otočit skóre.




Sestavy


1. BFK Frýdlant nad Ostravicí
O. Prepsl [-] - J. Juříček [-] (46. O. Škorik [-] ) , B. Velička [-] , M. Hladík [-] (78. T. Papík [-] ) , V. Hajnoš [-] , Z. Staněk [-] (64. J. Svatonský [-] ) , A. Varadi [-] (17. D. Kedroň [-] ) , R. Šafner [-] (78. D. Kulhánek [-] ) , P. Literák [-] , D. Marek [-] , M. Švrček [-]

MFK Frýdek-Místek
M. Gergela [-] - P. Rubý [-] , T. Hykel [-] , J. Martiník [-] , P. Střelec [-] (81. T. Barkov [-] ) , M. Obuch [-] , T. Janjuš [-] (64. D. Konečný [-] ) , J. Nevřela [-] , M. Velner [-] , J. Massaniec [-] , J. Blejchař [-]

ŽK: 76. B. Velička - 50. P. Rubý , 84. T. Hykel .
Počet diváků: 592. Rozhodčí: PROSKE Zbyněk - DEDEK Vojtěch, HABERMANN Lubomír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Václav Horyna

Expert: Adam Fila
Tip experta: výhra hostů

Vyrovnaný duel, který hosté nakonec zvládnou lépe.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů