Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2023 16:30

27.kolo, MSFL , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chwaszcz rozhodl o výhře Kroměříže


Branky


8

Už 27. kolo MSFL se rozběhlo o prvním květnovém víkendu. Hrálo se o důležité body na špici i spodku tabulku. Kroměříž po sérii ztrát zabrala.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas pro domácí

Před zápasem se městem prohnala velká bouřka, která poznamenala jinak výborně připravený trávník, na kterém místy stála voda, která se naštěstí během první půle vsákla.

Domácí se poměrně brzy dostali do vedení, když důsledný Chwaszcz využil podklouznutí stopera Ilice a sám proti Kalinovi nezaváhal - 1:0.

Na druhé straně brankář Dostál musel vyrážet nepříjemnou přízemní ránu Němce.

Ve 29. minutě vyhrál Chwaszcz důležitý hlavičkový souboj nad Krakovčíkem, na prodloužený míč si zaběhl Tomáš Machálek a zkušeně podél brankáře zvýšil na 2:0.

Hosté to pak zkoušeli z volného přímého kopu a kroucená rána šla jen těsně nad břevno. 

Ve 42. minutě měli domácí na dosah třetí gól, když Matoušek tečoval centrovaný míč do tyče, ale k dorážce se nikdo z domácích hráčů neprotlačil.

Domácí si výhru pohlídali

Do druhé půle poslal viditelně nespokojený hostující trenér Rojka na hřiště čtyři nové hráče, ale snahu Kvítkovic narušil v 52. Chwaszcz, který placírkou z voleje poslal míč do sítě po krásném centru Tomáše Machálka - 3:0.

Hosté se přeci jen snížili, když pěknou průnikovou přihrávku za obranu zužitkoval nabíhající Chovan.

V 74. minutě pak domácí Jambor z hranice vápna pálil přesně k tyči, kde se dalším skvělým zákrokem vytáhl Kalina a vyrazil na roh.

Ke konci zápasu dvakrát zasahoval brankář Dostál, který nejprve kryl skákavou střelu Guzika a poté zneškodnil velkou šanci Rapavého.

V nastaveném čase domácí Dočkal na útočné půli pěkně vysunul Tomáše Machálka, který běžel sám na brankáře, ale před vápnem ho stáhl k zemi Russmann, za což viděl červenou kartu.



Sestavy


SK Hanácká Slavia Kroměříž
J. Dostál [-] - M. Goncalves [-] (70. D. Jambor [-] ) , Š. Chwaszcz [-] (85. M. Votava [-] ) , Š. Vyhlíd [-] , T. Jeleček [-] (19. T. Machálek [-] ) , T. Matoušek [-] , A. Houser [-] (70. J. Dočkal [-] ) , M. Machálek [-] , M. Cupák [-] , O. Tiahlo [-] , P. Zavadil [-]

FC Zlínsko
M. Kalina [-] - R. Russmann [-] , P. Gerža [-] (46. R. Smékal [-] ) , O. Pernatskyi [-] , M. Krakovčík [-] , I. Ilic [-] - D. Dziuba [-] , P. Chovan [-] , P. Němec [-] (46. D. Rapavý [-] ) , V. Waclawik [-] (46. M. Guzik [-] ) - J. Kiška [-] (46. L. Vychodil [-] ) -

ŽK: 30. T. Machálek , 81. M. Machálek - 13. O. Pernatskyi , 28. J. Kiška , 92. L. Vychodil , 92. R. Smékal . ČK: 93. R. Russmann .
Počet diváků: 425. Rozhodčí: Cieslar Ondřej - MAYER Jan, ZAPLETAL Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Václav Horyna

Expert: Adam Fila
Tip experta: výhra domácích

Pokud chce Kroměříž pomýšlet na postup, tak musí zvítězit.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů