Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2023 16:30

27.kolo, MSFL , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rosice doma přehrály B tým Zlína


Branky


8

Už 27. kolo MSFL se rozběhlo o prvním květnovém víkendu. Hrálo se o důležité body na špici i spodku tabulku. Pět branek padlo v Rosicích.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas 1:1

Lepší vstup do utkání měli hosté, kteří se po nákopu z vlastní půle a chladnokrevně zakončeném samostatném úniku Číže ujali v 6. minutě vedení – 0:1.

Ve 12. minutě se po centru Kotáska zkoušel na přední tyči prosadit Fila, branku však minul.

Daleko nebezpečněji pálil o dvě minuty později Praks, z 22 metrů ovšem pouze orazítkoval břevno Šiškovy svatyně.

Ve 24. minutě prodloužil Dobrovodský centr Buchty k Filovi, který šikovně přeloboval vyběhnuvšího Šišku a svým desátým gólem v sezóně srovnal – 1:1.

Ve zbytku prvního poločasu hraného za vydatného deště stojí za zmínku snad jen nebezpečná střela Kotáska ze 40. minuty, kterou ale zblokovali zlínští na roh.

Domácí slaví tři body

Ihned po změně stran se po chybě domácích na polovině hřiště řítil sám na Zádrapu Číž, brankář Slovanu jej však vychytal a následnou dorážku Trtka zablokoval Buchta.

V 50. minutě odvrátila hostující obrana Přikrylův roh přímo k Novákovi, který z prostoru penalty zamířil vedle.

V 57. minutě sklepl Fila hlavou centr Kulíka ke Koláčnému, tomu však střela nesedla a Šiška ji bez větších problémů kryl.

V 62. minutě mohli jít rosičtí do vedení, když se po šikovném přistrčení Koláčného ocitl sám před Šiškou Selinger, golmana hostů sice překonal, těsně před brankovou čárou za něj však skluzem zaskočil Bužek. 

V 64. minutě se po rohovém kopu Koláčného dostal k zakončení Dobrovodský a s notnou dávkou štěstí překonal Šišku – 2:1.

V 73. minutě se po přihrávce Přikryla ocitl sám před golmanem Koláčný, kličkou do strany jej obešel a střelou do odkryté branky zvýšil na 3:1.

V 85. minutě udělali zlínští ze zápasu drama, když se po přihrávce Fojtů ocitl sám na penaltě Mlýnek a střelou k pravé tyči snížil – 3:2.

V 90. minutě se v nebezpečné pozici ocitl Fojtů, na zadní tyči mu k zakončení scházely centimetry.

Na sklonku prodloužení si hosté vypracovali ještě jednu šanci, kdy se po přímém kopu dostal k zakončení kapitán Němeček, z úhlu ale zamířil pouze do boční sítě.



Ohlasy k zápasu



FC TRINITY Zlín B
Jan Jelínek - trenér: Rosice byly o tu jednu branku lepší.



Sestavy


FC Slovan Rosice
J. Zádrapa [-] - Š. Přikryl [-] , E. Sedláček [-] (55. J. Koláčný [-] ) , D. Kotásek [-] , T. Dobrovodský [-] (76. F. Matula [-] ) , T. Selinger [-] , A. Fila [-] (76. D. Přerovský [-] ) , R. Buchta [-] , P. Novák [-] , T. Praks [-] (71. M. Novotný [-] ) , K. Kulík [-]

FC TRINITY Zlín B
J. Šiška [-] - A. Bužek [-] , Š. Polášek [-] , F. Němeček [-] , M. Švach [-] (58. M. Hartman [-] ) , A. Číž [-] (83. T. Fojtů [-] ) , M. Mlýnek [-] (65. V. Mlýnek [-] ) , D. Červinka [-] , D. Trtek [-] (65. M. Slouk [-] ) , P. Kulíšek [-] , F. Jura [-]

ŽK: 69. Š. Přikryl , 92. J. Zádrapa - 83. M. Hartman .
Počet diváků: 135. Rozhodčí: Lukašík Petr - BĚLÁK Marek, JURAJDA David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Václav Horyna

Expert: Adam Fila
Tip experta: výhra domácích

Čeká nás těžký zápas s úplně jiným Zlínem, než před rokem. Musíme si dát pozor na jejich střelce Silného a také na celou běhavou jedenáctku. Věřím, že potěšíme domácí fanoušky výhrou.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů