Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2023 10:15

26.kolo, MSFL , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Další výhra Uničova


Branky


9

Poslední dubnový víkend byl ve znamení 26. kola MSFL. Jak si vedlo Blansko na hřišti rozjetého Uničova?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli do vedení

Hned po pár vteřinách hry zahrozil po centru Vichty domácí kapitán Komenda, míč ale hlavou netrefil ideálně a minul pravou tyč.

Krátce po začátku utkání přišel hustý déšť a s ním v 11. minutě také první branka zápasu. Po dlouhém autu do vápna a přiklepnutí od Svobody se do míče opřel Aleš Krč a nechytatelným projektilem o tyč poslal svůj tým do vedení – 1:0.

O chvíli později po nakrátko rozehraném rohovém kopu centroval Sečkář a hlavičku nikým nekrytého Koutného vyrazil fantastickým zákrokem Nešetřil.

Ve 23. minutě se ke střele ve vápně dostal Krč, míč se ovšem do prostoru branky nevešel.

Krátce nato se k odraženému na hranici vápna dostal opět aktivní Krč a jeho pohotový volej směřující k pravé tyči dobrým zákrokem zneškodnil Nešetřil.

Ve 28. minutě mělo Blansko první náznak šance. Po dlouhém pasu za obranu sprintoval za míčem Dani Lual, před kterým však odklidil míč do bezpečí pozorný Uvízl.

Zbytek poločasu příliš mnoho vzruchu nepřinesl. Za zmínku stojí pouze střela Williamse mířící nad branku a zablokovaný pokus Kapura, po němž Blansko zahrávalo v nastavení prvního poločasu rohový kop. Toho však využili paradoxně domácí. Po ztrátě míče blanenských na polovině soupeře táhl uničovský brejk Vichta, na konci akce stál Martin Vybíral, který se zbavil v pokutovém území obránce a se štěstím prostřelil Nešetřila – 2:0. Touto akcí zároveň skončil první poločas a blanenští šli do kabin s dvougólovým mankem.

Domácí své vedení navýšili

V 61. minutě se znovu měnilo skóre. Krč nádherným pasem za obranu oslovil Tomáše Komendu a ten chytrým obloučkem z hranice šestnáctky zvýšil už na 3:0. 

Stejný hráč napřáhl o 6 minut později ke střele za vápnem, Nešetřil byl ale připraven.

Na druhé straně neuspěl po rohu Holmana hlavou Černý.

V 77. minutě se blanenští dočkali. Na Smrčkův roh si naskočil Jiří Tulajdan a hlavou snížil na 3:1. Na víc se ovšem fotbalisté Blanska a ve druhé nastavené minutě ještě po přihrávce Saňáka skóroval do poloodkryté sítě Marek Hausknecht a upravil tak na konečných 4:1.

Domácí hráči tak dali svému trenérovi tříbodový dárek k padesátinám!



Ohlasy k zápasu


SK Uničov
Jiří Balcárek - trenér: Kluci mi dali hezký dárek, hned jsem jim za výkon poděkoval.




Sestavy


SK Uničov
T. Uvízl [-] - J. David [-] , V. Koutný [-] (82. J. Coufal [-] ) , M. Diblík [-] (82. J. Saňák [-] ) , M. Sečkář [-] , M. Vybíral [-] (70. J. Javůrek [-] ) , T. Komenda [-] , J. Vichta [-] (87. V. Kamas [-] ) , J. Ambrozek [-] (70. M. Hausknecht [-] ) , J. Svoboda [-] , A. Krč [-]

FK Blansko
P. Nešetřil [-] (73. D. Kubica [-] ) - F. Smrčka [-] , R. Rajčinec [-] (63. K. Jaroš [-] ) , A. Williams [-] (82. O. Šedivý [-] ) , T. Černý [-] , J. Tulaydan [-] , D. Thon [-] (63. F. Holman [-] ) , M. Kapur [-] , O. Porč [-] (82. B. Abdellaoui [-] ) , T. Feik [-] , T. Chyla [-]

ŽK: 35. J. Ambrozek - 28. D. Thon , 39. F. Smrčka .
Počet diváků: 129. Rozhodčí: Slabý Jiří - SVOBODA Tomáš, EHRENBERGER Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Václav Horyna

Expert: Petr Bohun
Tip experta: výhra domácích

Uničov má na jaře dobrou formu a myslím si, že to doma potvrdí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích