Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2023 16:00

25.kolo, MSFL , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Další ztráta Kroměříže


Branky


9

Nádherné jarní počasí doprovázelo zápasy 25. kola MSFL. V něm nebyla nouze o celkem překvapivé ztráty Kroměříže ři Hlučína, ale i další zápasy mnohdy rozhodovaly maličkosti.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli do vedení

Hosté zahrozili jako první táhlou střelou ze střední vzdálenosti, kterou ale pozorný Dostál s menší dávkou námahy vyrazil na roh.

To bylo na delší dobu od hostů vše a domácí začali dominovat.

V 5. minutě poslal střílený centr do vápna Surynek a míč se svezl po břevně již překonaného Urbana.

Další závary hosté zblokovali. V 11. minutě už domácí skórovali, když prodloužený centr Jelečka z rohového kopu zatloukl hlavou do šibenice Zavadil - 1:0.

V 15. minutě si na oblouček za obranu zaběhl Tomáš Machálek, ale již nestačil na dlouhou nohu prostrčit před vybíhajícího brankáře.

V 18. minutě zahrával volný přímý kop z boku hřiště Jeleček a kapitán Matoušek měl na hlavě druhý gól, nicméně míč v pádu nasměroval mimo.

Další střely domácích pochytal pozorný brankář Urban.

Až po třiceti minutách hry se do šance dostali také hosté, když po pěkném průniku a prostrčení Merdoviče se objevil sám před bránou Yohanna, ale z úhlu střílel křížně hodně mimo.

Body se dělily

V 61. se do dobré palebné pozice dostal domácí Gonçalves, ale výborného Urbana neprostřelil.

V době tlaku domácích přišlo z čista jasna vyrovnání. Hosté se v 64. minutě dostali do nenápadného útoku po pravé straně, centrovaný přízemní míč první hráč na hranici vápna promáchl, ale za ním několik metrů stojící Mitrevski napálil z jedné halfvolejem nádherně do šibenice.

Hosté se nakonec dostali i do vedení, když si poměrně dlouho letící centrovaný míč našel jediný hráč Slovácka ve vápně Koryčan a hlavou skóroval k tyči.

Domácí se i přes tento krátký šok tlačili za vyrovnáním. To se podařilo v 73. minutě střídajícímu Chwaszczovi, který zužitkoval nádhernou kolmou přihrávku od Matouška a střelou mezi nohy překonal vybíhajícího Urbana.

Domácí se i přes závěrečný tlak i vítězné brance nepropracovali.

Domácím naštěstí pomohla prohra vedoucího Hlučína na hřišti Hodonína a drží se na čele tabulky, když mají stejný počet bodů jako Hlučín. 



Sestavy


SK Hanácká Slavia Kroměříž
J. Dostál [-] - D. Jambor [-] (67. Š. Chwaszcz [-] ) , T. Machálek [-] (63. M. Machálek [-] ) , M. Goncalves [-] (63. E. Mlčoch [-] ) , T. Jeleček [-] , M. Surynek [-] (67. J. Dočkal [-] ) , T. Matoušek [-] , A. Houser [-] , M. Cupák [-] , D. Fedorovičs [-] (78. M. Votava [-] ) , P. Zavadil [-]

1. FC Slovácko B
A. Urban [-] - D. Kratochvíla [-] , M. Merdovič [-] , E. Yohanna [-] (89. Š. Břečka [-] ) , M. Stropsa [-] , D. Velecký [-] (90. R. Severa [-] ) , V. Bartoš [-] , A. Onuoha [-] , A. Kočí [-] , D. Šlechta [-] (60. T. Koryčan [-] ) , D. Mitrevski [-]

ŽK: 85. M. Machálek , 89. T. Matoušek - 39. D. Velecký , 89. E. Yohanna , 93. A. Urban , 95. M. Stropsa .
Počet diváků: 273. Rozhodčí: DUDEK Matěj - LUKAŠÍK Petr, KOLÁŘ Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Václav Horyna

Expert: Václav Horyna
Tip experta: remíza

Kroměříž na jaře už nějaké body poztrácela a doma je nečeká nic lehkého. Béčko Slovácka je schopné uhrát bod.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích