4:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2023 16:00

24.kolo, MSFL , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hlučín už je na dostřel Kroměříži!


Branky


8

Nepříznivé počasí opět odkládalo zápasy, ale i přes tyto neduhy se podařilo odehrát utkání mezi druhým Hlučínem a Frýdlantem. Jednalo se již o 24. kolo soutěže MSFL.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli do vedení

Hlučín neprohrál již šest utkání v řadě a po zaváhání Kroměříže se ještě více přiblížil svému vytouženému cíli, kterým je postup do druhé nejvyšší soutěže.

Po jedenácti minutách šli aktivní hosté do vedení, když ránu domácího Moučky vyrazil Prepsl do strany, kde číhal zcela volný Wala a ranou na vzdálenější tyč otevřel skóre zápasu – 1:0.

Druhý gól přidali domácí pět minut před přestávkou. Míč se dostal až k zakončujícímu Ptáčkovi – 2:0.

Ve 42. minutě mohlo být pro hosty ještě hůře, když po rychlé akci zakončoval Praus, gólman Prepsl si ale s jeho ranou do středu brány poradil.

Domácí berou tři body

Hosté se snažili utkání zdramatizovat, ale neúspěšně.

V 65. minutě Hlučín znovu podnikl rychlý výpad na polovinu soupeře, Wala z pravé strany odcentroval a pro hlavičkujícího Tomšů nebyl problém přesně zakončit – 3:0.

O sedm minut později šli domácí do čtyřbrankového náskoku. Moučka z otočky vysunul Kovalu a ten takovým obloučkem nedal Prepslovi šanci – 4:0.

V 74. minutě se přeci jen dočkali i hosté. Marek ve středu pole obral o míč Mládka, k balónu se dostal Šafner, který jej ihned posunul na pravou stranu k Hladíkovi a po jeho střílené přihrávce skóroval poosmé v této sezoně Bohdan Velička – 4:1.



Ohlasy k zápasu



1. BFK Frýdlant nad Ostravicí
Martin Šrámek - trenér: Nehráli jsme vůbec dobře, a ty dva góly byly pouze vyústěním jejich tlaku. Vůbec jsme nezachytávali náběhy za obranu, takže Hlučín měl šancí dost. Některé nedal, jiné jsme jim zblokovali. U první branky kluci pouze pozorují střelu a vůbec se nesoustředí na dorážku. Ale upřímně řečeno, dnes jsme moc šancí ani neměli. Krom pár standardek jsme se vlastně nedostali do zakončení. Když už pak vedli domácí dva nula, bylo to pro ně pohodlné.



Sestavy


FC Hlučín
O. Kolenko [-] - O. Moučka [-] , D. Smékal [-] (46. D. Mládek [-] ) , R. Plesník [-] , V. Kolaska [-] , M. Praus [-] (62. T. Buchvaldek [-] ) , J. Ptáček [-] (62. M. Šindler [-] ) , D. Tomšů [-] (69. J. Kocur [-] ) , J. Holzer [-] , V. Wala [-] , T. Kovala [-]

1. BFK Frýdlant nad Ostravicí
O. Prepsl [-] - J. Svatonský [-] (46. M. Hladík [-] ) , J. Juříček [-] , B. Velička [-] , V. Hajnoš [-] , Z. Staněk [-] (61. D. Kedroň [-] ) , A. Varadi [-] (61. D. Marek [-] ) , M. Milar [-] (46. V. Dedek [-] ) , R. Šafner [-] (78. D. Kulhánek [-] ) , P. Literák [-] , M. Švrček [-]

ŽK: 36. M. Praus - 48. A. Varadi .
Počet diváků: 295. Rozhodčí: EHRENBERGER Tomáš - MACRINEANU Jiří, DUDEK Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Václav Horyna

Expert: Milan Kadlec
Tip experta: výhra domácích

Hlučín si poradí a v klidu doma vyhraje. Tipuji 2:0.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích