1:1
(1:1)
35. M. Surynek (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2023 15:00

23.kolo, MSFL , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Překvapení na úkor lídra z Kroměříže


Branky


2. D. Vadnov - 35. M. Surynek (p.)
6

Velikonoční 23. kolo MSFL přineslo další zajímavé duely o důležité body. Počasí nedovolilo nastoupit hráčům Rosic, kteří svůj duel s béčkem Slovácka odkládají. O důležité body v boji o čelo tabulky se utkala první Kroměříž na hřišti posledních Vítkovic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Obě branky padly v první půli

poslední Vítkovice nedávno změnili část realizačního týmu a v minulém kole obraly o všechny body kvalitní Rosice, a to dokonce na jejich stadionu.

A začaly dobře i doma, když z první akce zápasu poslali domácí centr do vápna, který obrana Hanáků odvrátila na roh, po jehož zahrání se míč odrazil na kopačky Vadnova, který otevřel skóre - 2. minuta 1:0.

Ve 21. minutě podnikli domácí rychlý brejk, který zakončili střelou z úhlu vedle.

Postupem času se hosté stále více tlačili do vápna Vítkovic a vypracovali si také standardní situace. Po rohu a střele Housera z voleje musel předvést své umění brankář Murín.

Ve 34. minutě byli hosté důslední uprostřed hřiště, po zisku následovala kolmice na Tomáše Machálka, kterého domácí Zouhar podrazil a nařízenou penaltu proměnil Surynek - 1:1.

Nebezpečný byl do konce poločasu také centr Vyhlída z pravé strany a hostům chyběl kousek do zakončení, stejně jako při dvou centrech Červenky z opačné lajny.

Ve 41. minutě hosté nebezpečně manévrovali ve vápně, ale zakončení Houserem šlo nad.

Tyč, červená, penalta, ale hosté vezou jen bod!

Ve druhé půli převaha hostů pokračovala a hned ve 47. minutě trefil Tomáš Machálek hlavou tyč.

V 55. střelu Housera vytáhl konečky prstů Murin.

V 57. přišel přesný centr do vápna, kde ve skluzu fauloval Zouhar, jenž byl po druhé žluté kartě vyloučen a kopala se další penalta. Tentokrát ale exekutor Surynek neuspěl a jeho slabší střelu Murin vystihl a vyrazil.

Následovala přesilovka, trvalá převaha hostů i šance. Nejprve hlavičkoval Chwaszcz těsně vedle, další závary a střely cestu do brány nenašly a v 71. minutě Chwaszcz ve skluzu těsně nedosáhl na prudký centr před bránu.

Poté při jedovaté střele dobře zasáhl Murin, který byl na místě také při dalších situacích a za jeho vydatné podpory domácí bod ubránili.



Sestavy


MFK Vítkovice
R. Murin [-] - L. Raab [-] (63. R. Chylek [-] ) , J. Krela [-] (89. J. Tkáč [-] ) , M. Repa [-] (89. J. Keňo [-] ) , M. Richtár [-] , S. Žák [-] (37. J. Tamajka [-] ) , D. Zogata [-] , F. Zouhar [-] , J. Bystřičan [-] , D. Vadnov [-] , M. Burgo [-]

SK Hanácká Slavia Kroměříž
J. Dostál [-] - T. Machálek [-] (65. D. Jambor [-] ) , Š. Vyhlíd [-] (54. Š. Chwaszcz [-] ) , T. Jeleček [-] , M. Surynek [-] (65. M. Goncalves [-] ) , P. Červenka [-] , T. Matoušek [-] , A. Houser [-] , M. Cupák [-] , O. Tiahlo [-] (83. E. Mlčoch [-] ) , P. Zavadil [-]

ŽK: 34. F. Zouhar . ČK: 57. F. Zouhar .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: DUDEK Matěj - DEDEK Vojtěch, PROSKE Zbyněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Václav Horyna

Expert: Jirka Koláčný
Tip experta: výhra hostů

Kroměříž je dost zkušený mančaft a ve Vítkovicích bez nějakého podcenění vyhraje.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů