2:1
(1:0)
67. A. Plichta (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2023 10:30

23.kolo, MSFL , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V nastavení přišlo Velké Meziříčí o bod ve Znojmě


Branky


30. M. Březina , 93. A. Trajkovič (p.) - 67. A. Plichta (p.)
6

Velikonoční 23. kolo MSFL přineslo další zajímavé duely o důležité body. Počasí nedovolilo nastoupit hráčům Rosic, kteří svůj duel s béčkem Slovácka odkládají. O důležité body do tabulky se utkalo Velké Meziříčí, které hrálo na hřišti obrozeného Znojmo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli do vedení

O důležité body, které budou potřeba k záchraně se hrálo na hřišti Znojma.

Úvod utkání chytli lépe domácí. V 15.minutě Marko Kilibarda svou točenou střelou na zadní tyč mohl skórovat, ale Lancman byl proti.

Hosté zahrozili v 19.minutě Šutou.

Ve 30.minutě se po řadě šancí už domácí dočkali. MARTIN BŘEZINA se trefil po centru Nouia Ahmeda Abdenacera Baaloula do vápna hlavou - 1:0.

Domácí urvali tři body v nastavení

Do druhé půle nastoupili hosté aktivněji. Přesto mohli v 54.minutě inkasovat. David Ledecký si zpracoval míč, krásně vysunul Marka Kilibardu, ale ten naprosto sám neuspěl proti gólmanovi Lancmanovi.

V 64.minutě to mohlo být 2:0!, když Adrian Keyner Arley De Vasconcelos obral o míč obránce hostů, ale ani Marko Kilibarda, ani David Ledecký Lancmana, který v obou případech zachraňoval, nepřekonali!

A v 67.minutě přišel pro domácí trest. Po faulu na Dolejše vyrovnal z penalty Plichta na 1:1.

V 74.minutě se hosté dožadovali druhé penalty, ale ta se nepískala. V 77.minutě nedal Plichta obrovskou příležitost do prázdné branky.

V poslední desetimutovce se oba týmy předháněli v tom, co nedat. V nastavení pak přišlo rozuzlení zápasu, když sudí viděl faul ve vápně na Marka Kilibardu a ALEKSANDAR TRAJKOVIĆ projevil pevné nervy a z pokutového kopu rozhodl 2:1!



Ohlasy k zápasu



FC Velké Meziříčí
Jan Šimáček: Pokud má někdo letos patent na bláznivý zápasy, tak jsme to určitě my. Pro nezaujetého diváka je radost vidět Velmez v akci, pořád se něco děje, pro nás samotné je to už docela na hlavu. Dnešní zápas mohl skončit klidně 5:5, ale střelci neměli svůj den a v závěru jsme inkasovali rozhodující gól z penalty v nastavení.



Sestavy


1. SC Znojmo FK
F. Škugor [-] - . De [-] , D. Ledecký [-] (86. A. Kartišovs [-] ) , M. Suchý [-] , M. Kilibarda [-] (94. . Gomes [-] ) , M. Březina [-] (57. O. Prágr [-] ) , F. Pálfi [-] , S. Ivanovič [-] , P. Bartůněk [-] (86. E. Tawiah [-] ) , A. Trajkovič [-] , N. Baaloul [-]

FC Velké Meziříčí
M. Lancman [-] - M. Puža [-] , M. Lokvenc [-] (60. M. Malata [-] ) , V. Hron [-] (60. P. Partl [-] ) , T. Mrňa [-] , A. Plichta [-] , T. Franěk [-] (90. D. Karmazín [-] ) , R. Šuta [-] , P. Dolejš [-] , M. Bouček [-] (85. M. Malata [-] ) , A. Havlík [-]

ŽK: 38. V. Hron , 50. M. Lokvenc , 70. M. Bouček , 93. P. Partl .
Počet diváků: 320. Rozhodčí: Ogrodník Vlastimil - MAYER Petr, MANKOVECKÝ Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Václav Horyna

Expert: Jirka Koláčný
Tip experta: výhra domácích

Je to boj o záchranu a důležité body. Oba týmy bych rád i příští sezónu viděl ve třetí lize, kam patří. Velké Meziříčí po celou sezónu ztrácí body až zbytečně a v tom pokračuje i na jaře. Znojmo posílilo, jeho výsledky se zlepšily a očekávám, že doma vyhraje.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích