1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2023 15:30

23.kolo, MSFL , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Frýdlant doma nestačil na B tým Zlína


Branky


93. P. Literák - 29. F. Jura , 72. J. Silný
7

Velikonoční 23. kolo MSFL přineslo další zajímavé duely o důležité body. Počasí nedovolilo nastoupit hráčům Rosic, kteří svůj duel s béčkem Slovácka odkládají. O důležité body do tabulky se utkal Frýdlant, který doma hostil B tým Zlína.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté šli do vedení

Skóre zápasu se mohlo poprvé měnit v 10. minutě, kdy se v pokutovém území odrazil míč k hostujícímu Hellebrandovi, ten naštěstí pálil do dobře postaveného Polacha, který výborným zákrokem míč nohou vyrazil.

Gólman Frýdlantu se zaskvěl i ve 23. minutě. To si na Bužkův centr z levé strany seběhl k zadní tyči volný Polášek, jeho hlavičku mířící k pravé tyči Polach také zlikvidoval.

O pět minut později se poprvé měnilo skóre. Hellebrand zatočil míč z rohového kopu na zadní tyč a tam dostal příliš prostoru hlavičkující Jura – 0:1.

Do první vážnější situace se domácí dostali po půlhodině hry. Velička vyhrál hlavičkový souboj pro Kedroně a ten zkusil zamířit na zadní tyč. Gólman Bachůrek se však zaskočit nenechal.

Minutu před přestávkou ještě pálil nad domácí branku kanonýr hostí Silný.

Hosté berou tři body

Druhou půli začali domácí slibnou šancí. Šafner našel volného Varadiho, ten ale levčakou pálil těsně vedle tyče.

V 55. minutě stálo při domácích naopak štěstí. Po standardní situaci se k míči dostal Polášek a jeho rána skončila na břevně.

Rozhodující okamžik střetnutí přišel v 72. minutě. Po zaváhání frýdlantské defenzívy neměl Silný v podstatě problém poslat balon do zcela opuštěné branky – 0:2.

Devět minut před koncem se domácícmu Veličkovi podařilo snížit, gól mu však pro jeho ofsajdové postavení nakonec uznán nebyl.

V nastaveném čase domácí hráče přece jen své fanoušky potěšili, když vysunul Velička nabíhajícího Varadiho, tomu však hostující zadáci zablokovali střelu na rohový kopu. Ten zahrál Svatonský a Literák hlavou snížil na konečených 1:2.



Ohlasy k zápasu


1. BFK Frýdlant nad Ostravicí
Martin Šrámek - trenér: „Myslím si, že Zlín u nás vyhrál zaslouženě. Jejich kvalita byla velká, a to i přesto, že jsme na hřišti nechali všechno. Moc nebezpeční jsme ale v prvním poločase nebyli. Šli jsme do zápasu s nějakým taktickým plánem, ten nám ale moc nevycházel. Inkasovali jsme klasicky z rohu, ale furt se dál nic nedělo. Ani po změně stran se to z naší strany moc nelepšilo. Zlín byl prostě lepší.

FC TRINITY Zlín B
Jan Jelínek - trenér: Jelikož nám souběžně hrálo áčko v Liberci, měli jsme tu v podstatě s výjimkou Silného a Hellebranda juniorskou sestavu. Oba nám samozřejmě citelně pomohli, ovšem velmi dobrý výkon předvedli i naši kmenoví hráči. Zejména ti, kteří nebyli v poslední době zápasově tolik vytížení, do toho naskočili a zvládli to na výbornou i při brzkém a nuceném střídání Víti Mlýnka. Celý manšaft pracoval velmi dobře a kluci zaslouží pochvalu.



Sestavy


1. BFK Frýdlant nad Ostravicí
J. Polach [-] - J. Juříček [-] , B. Velička [-] , M. Hladík [-] (89. D. Marek [-] ) , V. Hajnoš [-] (78. J. Svatonský [-] ) , Z. Staněk [-] , V. Dedek [-] , R. Šafner [-] (78. M. Milar [-] ) , D. Kedroň [-] (46. A. Varadi [-] ) , P. Literák [-] , D. Kulhánek [-] (46. O. Škorik [-] )

FC TRINITY Zlín B
Š. Bachůrek [-] , A. Bužek [-] , Š. Polášek [-] (76. M. Mlýnek [-] ) , F. Němeček [-] , M. Švach [-] (76. D. Červinka [-] ) , A. Číž [-] , V. Mlýnek [-] (21. M. Hartman [-] ) , P. Kulíšek [-] , J. Hellebrand [-] , F. Jura [-] , J. Silný [-] (88. R. Ovesný [-] )

ŽK: 46. D. Kulhánek , 65. O. Škorik - 40. P. Kulíšek , 81. D. Červinka . ČK: 80. O. Škorik .
Počet diváků: 328. Rozhodčí: Poláček David - KOSTELNÍK Tomáš, ZAPLETAL Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Václav Horyna

Expert: Jirka Koláčný
Tip experta: výhra hostů

Myslím si, že mladý a běžecky dobře vybavený Zlín na hřišti nováčka zvítězí.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích