2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.03.2023 17:00

22.kolo, MSFL , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hlučín doma za tři body


Branky


8

22. kolo MSFL se odehrálo o aprílovém víkendu, kdy bylo jedno utkání mezi Vrchovinou a Uherským Brodem odloženo. Hlučín vyhrál doma nad dobře hrajícím Blanskem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli do vedení

První velká šance utkání byla k vidění hned v 6. minutě. Hostující Pecuch se na pravém křídle zbavil obránce a odcentroval do vápna, kde se do odraženého míče opřel z první Williams. Tvrdá střela blanenského záložníka se od břevna odrazila směrem dolů, část blanenských hráčů viděla míč za brankovou čárou a radovala se ze vstřelené branky, rozhodčí ovšem gól neuznal.

Ve 12. minutě poprvé zahrozili také domácí. Wala zprava načechral míč do vápna, kde se po sérii odrazů dostal k zakročení Moučka, ale branku v nadějné pozici minul.

O 3 minuty později hlavičkoval po nakrátko rozehraném rohovém kopu nad branku Šindler. Následovala vyrovnaná pasáž bez zajímavějších příležitostí, ale ve 31. minutě se už měnilo skóre. Tomšů přihrál míč na hranici vápna Adamu Zajíčkovi, jehož chytrý oblouček z otočky zapadl přesně k levé tyči a Nešetřil se natahoval marně – 1:0.

Po herně vyrovnaném prvním poločase odcházeli hosté do kabin s jednogólovým mankem.

Domácí potvrdili roli favorita

Do druhého poločasu vstoupili aktivněji blanenští a hned v 51. minutě mohlo být srovnáno.

Williams se po přihrávce Jaroše prosmýkl do vápna a v jasné šanci jej vychytal brankář Kolenko.

V 56. minutě zahrozil na druhé straně střelou z hranice šestnáctky Moučka, jeho pokus skončil nad břevnem. 

Blansko drželo míč povětšinu času na svých kopačkách a hledalo recept na dobře fungující obranu Hlučína.

O osudu utkání bylo nakonec rozhodnuto v 83. minutě. Po chybě blanenské obrany v rozehrávce se prosadil Dominik Smékal a upravil na konečných 2:0 pro domácí.



Ohlasy k zápasu



FK Blansko
Ondřej Porč - hráč hostí: Zápas to byl těžký. Je to soupeř, který hraje o nejvyšší příčky. Myslím si, že celý zapas jsme tempo určovali my. O to víc pak samozřejmě mrzí výsledek.



Sestavy


FC Hlučín
O. Kolenko [-] - T. Buchvaldek [-] (79. V. Kolaska [-] ) , O. Moučka [-] , A. Zajíček [-] (88. M. Puchala [-] ) , D. Mládek [-] , D. Smékal [-] , R. Plesník [-] , D. Tomšů [-] , M. Šindler [-] (66. J. Ptáček [-] ) , D. Hasala [-] , V. Wala [-] (79. T. Kovala [-] )

FK Blansko
P. Nešetřil [-] - F. Smrčka [-] (85. B. Abdellaoui [-] ) , M. Pecuch [-] (46. K. Spáčil [-] ) , A. Williams [-] , T. Černý [-] , J. Tulaydan [-] (66. O. Šedivý [-] ) , K. Jaroš [-] (66. R. Rajčinec [-] ) , D. Thon [-] (46. M. Kapur [-] ) , F. Holman [-] , O. Porč [-] , T. Chyla [-]

ŽK: 61. V. Wala .
Počet diváků: 290. Rozhodčí: PROSKE Zbyněk - DUDEK Matěj, LUKAŠÍK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Václav Horyna

Expert: Martin Petráš
Tip experta: výhra domácích

z Hlučína se moc bodů nevozí věřím domácím.

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích