3:3
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2023 15:00

21.kolo, MSFL , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přestřelka ve Frýdlantu neměla vítěze


Branky


2. O. Škorik , 54. M. Švrček (p.) , 80. M. Hladík - 6. M. Bouček , 24. R. Šuta (p.) , 48. A. Plichta
7

Poslední březnový víkend přinesl zápasy už 21. kola MSFL a v jednom ze zápasů se utkali o důležité body hráči domácí Frýdlantu nad Ostravicí s Velkým Meziříčím. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Góly a týče hned od úvodního hvizdu

Gólové hody byly k vidělí v sobotu na hřišti domácího Frýdlantu.

Už ve 2. minutě centroval z levé strany domácí Milar a Škorik zamířil přesně do protipohybu brankáře Pelána – 1:0.

O další dvě minuty později mohlo být na domácí straně ještě veseleji, rána zimní posily z Baníku (Kedroně) mířila bohužel jen do pravé tyče.

V 6. minutě bylo vyrovnáno, když se ve velkém vápně odrazil míč přesně k číhajícímu Boučkovi a ten dělovkou nedal Prepslovi v bráně šanci – 1:1.

Vedení si domácí mohli vzít zpátky o chvíli později. Hosté po standardní situaci odvrátili míč pouze ke Staňkovi a jeho dalekonosná rána orazítkovala tentokráte levou tyč soupeřovy brány.

Ve 23. minuta šel zahrávat za faul na Plichtu penaltu hostující Šuta a i když gólman Prepsl směr jeho střely vystihl, na míč nedosáhl – 1:2. 

 

Body se dělily

Vstup do druhé půle vyšel tentokráte lépe hostům. Ve 48. minutě se po standardní situaci dostal k míči ve vápně zcela nekrytý Plichta, který měl dostatek času si míč nejen zpracovat, ale také se i vytočit a zamířit přesně k tyči – 1:3!

V 53. minutě fauloval Hron v pokutovém území domácícho Veličku a pískala se druhá penalta zápasu. Míč si vzal Švrček, který zkušeně poslal míč tam, kde si domácí fanoušci přáli – 2:3.

Tlak domácích začal pomalu narůstat, ale narušilo ho vyloučení po hodině hry, když se do kabin po červené pakoval Marek.

Přesilovka jakoby hostujícímu celku uškodila. V závěrečné půlhodině byl soupeř z Vysočiny pod velkým tlakem.

Vyrovnat mohl už Svatonský, v pádu nastřelil pouze tyčku.

V 80. minutě to domácím konečně vyšlo. Velička vysunul po pravé straně hřiště do úniku střídajícího Hladíka, který nechytatelnou bombou na přední tyč srovnal skóre na 3:3.

V 84. minutě mohli domácí dokonce skóre zvrátit na svou stranu. Po Literákově autovém vhazování napřáhl Velička a brankář Peláň s námahou jeho střelu vyrážel na břevno.



Ohlasy k zápasu


1. BFK Frýdlant nad Ostravicí
Martin Šrámek - trenér: Naštěstí to kluci za nepříznivého stavu nezabalili. V závěru jsme hráli fantastický fotbal, kdy jsme nejen srovnali, ale ještě jsme několikrát pálili do tyček. Myslím si, že hosté se modlili ať zápas co nejdříve skončí. Kdybychom hráli ještě o pět minut déle, tak věřím, že jsme si tam ještě nějaké šance vytvořili. Nebylo nám ale bohužel přáno, nastřelit tolik tyčí, co k tomu říct.




Sestavy


1. BFK Frýdlant nad Ostravicí
O. Prepsl [-] - B. Velička [-] , V. Hajnoš [-] , Z. Staněk [-] (70. J. Juříček [-] ) , A. Varadi [-] (84. V. Dedek [-] ) , O. Škorik [-] , M. Milar [-] (46. J. Svatonský [-] ) , D. Kedroň [-] (70. M. Hladík [-] ) , P. Literák [-] , D. Marek [-] , M. Švrček [-]

FC Velké Meziříčí
M. Pelán [-] - M. Bouček [-] , M. Lokvenc [-] (66. M. Malata [-] ) , A. Havlík [-] , M. Puža [-] , T. Mrňa [-] , A. Plichta [-] , V. Hron [-] , R. Šuta [-] (77. K. Crhan [-] ) , P. Dolejš [-] , M. Sysel [-]

ŽK: 23. D. Marek , 94. M. Švrček - 52. V. Hron , 70. T. Mrňa , 88. M. Sysel , 94. K. Crhan . ČK: 62. D. Marek .
Počet diváků: 318. Rozhodčí: DUDEK Matěj - DEDEK Vojtěch, PROSKE Zbyněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Václav Horyna

Expert: Ondřej Moučka
Tip experta: výhra domácích

Zápas týmů spodní části tabulky. Očekávám bojovný zápas, který díky domácímu prostředí zvládne lépe Frýdlant a zvítězí o gól.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích