0:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.04.2023 16:30

19.kolo, MSFL , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hlučín potvrdil roli favorita a veze tři body z Frýdku-Místku


Branky


7

V dohrávce 19. kola vyhrál Hlučín na hřišti Frýdku - Místku a i nadále stíhá první Kroměříž!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté šli do vedení

Začátek zápasu byl ze strany domácích aktivní, ovšem žádnou vážnější příležitost si nevypracovali.

Ve 21. minutě získal Hlučín rohový kop, který efektivně zakončil za záda brankáře Jakub Ptáček - 0:1.

O dvě minuty později se Tomáš Buchvaldek dostal do zakončení, ovšem to letělo těsně vedle levé tyče. Následně přišel parádní dloubáček Rubého na Tomáše Hykela, jenž zakončil k pravé tyči, ale gól neplatil díky dříve odpískanému ofsajdu.

V osmadvacáté minutě se právě Hykel dopustil špatné přihrávky svému brankáři Gergelovi, čehož využil hostující Dominik Smékal, jenž vyhrál souboj s gólmanem a posléze patičkou poslal balón do prázdné svatyně - 0:2.

První poločas tak skončil s náskokem dvou gólů na straně Hlučína.

Hosté berou tři body

Domácí fanoušci viděli v druhé půli o něco lepší výkon svého mužstva.

První vážnější možnost přišla ale až v 70. minutě z kopačky oslavence Janjuše, jehož pokus vykryl Fojtíček.

O pár minut později přiletěl nebezpečný balón do vápna domácích, který nedokázal usměrnit mezi tři tyče Dominik Hasala.

V 83. minutě se po chybě domácího hráče po rohovém kopu ocitl v obrovské příležitosti Vojtěch Wala, ale z malého vápna překopl domácí svatyni.

Ke konci zápasu se šance přelévaly z jedné strany na druhou a pár minut před koncem nejprve pokus Smékala vyrazil Gergela a druhé zakončení zblokoval Massaniec.

Hlučín tak bere tři body po vítězství 2:0 a dotahuje se na první Kroměříž. Frýdek-Místek se momentálně nachází na 10. pozici.



Ohlasy k zápasu


MFK Frýdek-Místek
Robert Pištěk - trenér: Moc nevím jak utkání zhodnotit abych řekl pravdu. Rozhodující chvíle byly naše dvě šílené individuální chyby, kdy první netrefíme míč na přední tyči a soupeř skóruje. Potom vybídneme soupeře do protiútoku, který překoná našeho gólmana a jde do dvoubrankového vedení. Proti takovému týmu jako je Hlučín se tohle skóre dotahuje těžce. Nemyslím si ale že první poločas byl herně nějak špatný, to určitě ne. Do druhé půle jsme udělali změny, včetně rozestavení. Herně nám to pomohlo, drželi jsme se na polovině soupeře. Vytvořili jsme si dobré příležitosti, ale bohužel jsme neskórovali. Momentálně nám chybí finální fáze. Nyní nám nezbývá nic jiného, než plně bodovat v Uničově. Myslím, že kluci jsou z dnešního výsledku špatní, protože oproti podzimu jsme se zvedli a herně jsme jinde, ale musíme to potvrdit také výsledkem. V mužském fotbale se totiž hraje pouze na výsledky, čehož jsme si vědomi a musíme to zlomit.




Sestavy


MFK Frýdek-Místek
M. Gergela [-] - P. Rubý [-] , T. Hykel [-] , R. Coufal [-] , M. Obuch [-] , P. Zupko [-] (69. P. Střelec [-] ) , D. Konečný [-] (79. T. Barkov [-] ) , T. Janjuš [-] , M. Kostka [-] (52. D. Němec [-] ) , M. Velner [-] , J. Massaniec [-]

FC Hlučín
- T. Buchvaldek [-] (66. M. Praus [-] ) , V. Kolaska [-] , O. Moučka [-] , A. Zajíček [-] (74. V. Wala [-] ) , D. Mládek [-] (66. M. Šindler [-] ) , D. Smékal [-] (88. J. Holzer [-] ) , R. Plesník [-] , J. Ptáček [-] (66. T. Kovala [-] ) , D. Tomšů [-] , D. Hasala [-] , A. Fojtíček [-]

ŽK: 72. M. Obuch .
Počet diváků: 266. Rozhodčí: Silný Zdeněk - GREČMAL Michal, SLABÝ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Václav Horyna

Expert: Patrik Kulíšek
Tip experta: výhra hostů

Hlučín ve Frýdku-Místku zvítězí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích