D. Putu 61.
1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.03.2023 14:30

19.kolo, MSFL , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Druhá výhra v řadě pro Znojmo!


Branky


61. D. Putu
7

Druhé jarní kolo MSFL negativně ovlivnilo počasí a čtyři utkání 19. kola se musela odkládat. Odehrálo se tak celkem pět utkání a v jednom z nich si Znojmo připsalo druhou jarní výhru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas bez branek

Na podzim se oba soupeři rozešli po 90 minutách bez branek a rovněž dnešní první poločas žádný gól nepřinesl.

Z části mohla být na vině zima a hlavně nepříjemný silný a mrazivý vítr.

Ze začátku se hra odehrávala uprostřed hřiště, ale postupně hosté měli větší územní převahu ale bez větších šancí.

Do velké příležitosti se dostal ve 22.min. Koryčan, ale při své snaze fauloval kapitána Ivanoviće, který v poslední chvíli odkopával míč a tak byla šance zmařena. Koryčan si jen vysloužil žlutou kartu.

Držitel stejného nepopulárního kartonku už z 11.minuty domácí Marko Kilibarda se ve 24.minutě pokoušel vystihnout špatnou malou domů u hostů, ale gólman stačil ještě zachránit.

Po půl hodině hry hosté zahrávali roh, po něm se Aldi opřel do přesné střely, ale Škugor vyrazil na další roh, který se už obešel bez šance.

O pět minut později Škugor musel vyrážet další nebezpečnou střelu z hranice šestnáctky na roh, který ale Ledecký odvrátil.

Domácí slaví tři body

Do druhé půle domácí kouč vysřídal hned tři hráče a jeden z nich dal nakonec i jediný gól zápasu.

Ještě dvě minuty před brankou se Ledecký a Kilibarda ocitli ve velké šanci, ale jeden z hostujících obránců čistě na poslední chvíli ve vápně jim odebral míč.

Po hodině hry ale mohl stadion zajásat. Nejprve z otočky byla Ledeckému zblokována střela, ale k odraženému balonu se dostal DAVID PUTU a zavěsil chladnokrevně pod břevno - 1:0!

Čtvrt hodiny před koncem přišla další velká šance domácích, ale na Pragrovu přihrávku zprava dosáhli nejdříve obránci hostů.

V 80.minutě Marko Kilibarda mohl definitivně rozhodnout! Šel sám na gólmana, chtěl jej přehodit, ale žel pro jeho mužstvo trestuhodně minul branku a na rozdíl od duelu minulý týden, kdy dal dvě branky, mu dnes nebylo přáno.

V samém závěru mohl vyrovnat hostující kapitán, ale hlavou netrefil těsně branku!



Ohlasy k zápasu



1. FC Slovácko B
Pavel Němčický - trenér: Celý zápas jsme Znojmo dobývali. Jejich fotbalisté hráli na brejky, ne na umělecký dojem. Dali první branku, nám chyběla finální kvalita.



Sestavy


1. SC Znojmo FK
F. Škugor [-] - . De [-] , D. Ledecký [-] (78. A. Kartišovs [-] ) , M. Suchý [-] , M. Kilibarda [-] , D. Ouattara [-] (46. L. Lukčo [-] ) , F. Pálfi [-] (46. D. Putu [-] ) , S. Ivanovič [-] , P. Bartůněk [-] , A. Trajkovič [-] , N. Baaloul [-] (46. O. Prágr [-] )

1. FC Slovácko B
D. Velich [-] - D. Kratochvíla [-] (72. D. Polák [-] ) , M. Merdovič [-] , E. Yohanna [-] , M. Stropsa [-] (92. M. Kabelka [-] ) , P. Juroška [-] , T. Koryčan [-] (72. D. Šlechta [-] ) , V. Bartoš [-] , A. Kočí [-] , I. Aldin [-] , M. Kudela [-]

Počet diváků: 150. Rozhodčí: ROSICKÝ Jakub - NÁPRAVNÍK Jan, DENEV Alex.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Václav Horyna

Expert: Patrik Kulíšek
Tip experta: remíza

Opět tipuji remízu, dovolím si tipnout 2:2. Hosté budou chtít napravit prohru s Novým Městem na Moravě a domácí budou chtít naopak navázat na výhru nad Hodonínem. Góly budou padat.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích