J. Rolinc 48. (p.)
1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.03.2023 18:00

19.kolo, MSFL , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branky


48. J. Rolinc (p.) - 7. R. Matulka , 62. F. Nečas
6

Druhé jarní kolo MSFL negativně ovlivnilo počasí a čtyři utkání 19. kola se musela odkládat. Odehrálo se tak celkem pět utkání a v jednom z nich hostující Vrchovina podruhé v řadě na jaře zvítězila.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas pro hosty

Už v 7. minutě po faulu domácích si vzal míč Nečas a jeho standardku domácí odvrátili jen na kopačku Matulky. Ten se kousek za malým vápnem trefil přesně - 0:1.

Michalův soubor nastoupil v totožné sestavě, jako proti Slovácku v minulém kole a svoje atributy si přivezl i na přírodní trávník do Hranic. Pevná obrana v čele se Šmídou a aktivní hra směrem dopředu.

Domácí se hodně snažili, ale v první půli se prakticky k ničemu vážnému nedostali.

Do kabin tak šli hosté s vedením v zádech.

Dva góly po přestávce

Druhá půle pro hosty nezačala dobře, rychle totiž museli čelit pokutovému kopu. Za faul při průniku do vápna navíc dostal Novotný žlutou kartu. Domácí kapitán, zkušený Rolinc z penalty k tyči srovnal, nedal Šmídovi žádnou šanci a poslal jej na druhou stranu svatyně - 1:1 ve 48. minutě.

Touto brankou vykřesal Hranicím naději na body. Jenže hosté ze svého výkonu neslevili. Vycházeli z pevného bloku a po hodině hry, po kombinaci udeřili podruhé. Nečas napřáhl z dobrých 28-ti metrů levačkou po narážečce a nemýlil se - 1:2,

Pět minut před koncem domácí zahrávali přímý kop, ale Šmída nadvakrát zlikvidoval. Na místě byl včas také v nastavené třetí minutě po další standardce domácích.

Po závěrečném hvizdu vypuklo u hostí nadšení z výhry.



Ohlasy k zápasu


SK Hranice
Roman Matějka - trenér: „Bojovný zápas z obou stran. Na tom terénu fotbal moc hrát nešel. Soupeř byl šťastnější, bohužel,“ pokrčil Roman Matějka rameny a dodává: „Kluci dřeli, bojovali, šance jsme měli, žel to nevyšlo."




Sestavy


SK Hranice
Š. Spurný [-] - M. Vymětalík [-] , A. Dittmer [-] , F. Markovič [-] , J. Rolinc [-] , D. Koláček [-] (74. J. Marek [-] ) , J. Cagaš [-] , J. Beňa [-] , M. Guzik [-] (46. O. Berčík [-] ) , D. Grygar [-] (65. M. Kuchař [-] ) , P. Vavřík [-] (85. V. Cverna [-] )

SFK Nové Město na Moravě
P. Šmída [-] - D. Bača [-] , M. Ráliš [-] , J. Batelka [-] , J. Novotný [-] - P. Duda [-] , P. Vacek [-] (87. L. Hekerle [-] ) , D. Šteffl [-] (93. D. Ráliš [-] ) , F. Nečas [-] - M. Jícha [-] (71. P. Sytař [-] ) , R. Matulka [-]

ŽK: 30. A. Dittmer , 49. D. Grygar , 89. V. Cverna - 32. M. Jícha , 47. J. Novotný , 60. M. Ráliš , 75. P. Vacek , 91. P. Duda .
Počet diváků: 463. Rozhodčí: Kolář Jaroslav - ŘEZNÍČEK Tomáš, EHRENBERGER Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Václav Horyna

Expert: Patrik Kulíšek
Tip experta: remíza

Remízový duel sousedů v tabulce.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza