2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.03.2023 14:30

18.kolo, MSFL , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vedoucí Kroměříž vstoupila do jara úspěšně


Branky


5

Jarní část sezony MSFL je tady a o víkendu se rozběhlo její 18. kolo. Neodehrálo se však celé a čtyři týmy (Kvítkovice, Uničov, Hranice a Hlučín) si na první jarní výkop musí počkat. Jak se vedlo ve vzájemném duelu vedoucí Kroměříži v utkání s Blanskem?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté šli do deseti

V 10. minutě poprvé zahrozili domácí. Na dlouhý pas za obranu si naběhl Červenka, jehož tvrdou střelu z úhlu vytěsnil Nešetřil na tyč. Z následného rohu propadl míč k volnému Červenkovi a jeho nechytatelná střela z hranice šestnáctky zaplula k pravé tyči – 1:0.

O chvíli později pálil uvnitř pokutového území z otočky Chwaszcz, Nešetřil ovšem dobrým zákrokem podržel svůj tým.

V polovině první půle viděl poměrně přísnou žlutou kartu hostující Thon, která měla velký vliv na jeho další účinkování v zápase. Dvě minuty poté si totiž při průniku po levé straně dal míč až příliš od nohy, ve snaze zachytit jej fauloval domácího obránce a rozhodčí vytáhl druhou žlutou kartu, tudíž i červenou.

Blanenští i přes početní nevýhodu neskládali zbraně a měli velmi blízko k vyrovnání.

Ve 37. minutě zahrával nebezpečný přímý kop Kapur, trefil však pouze prostor, kde se vyskytoval brankář Dostál.

Těsně před odchodem do kabin Feik prodloužil rohový kop Holmana na zadní tyč, kam nabíhal Spáčil, který hlavou orazítkoval břevno. Minutu nato měl ještě větší příležitost Kapur. Před chybně vyběhnuvším Dostálem posunul míč Spáčil a srbský forvard při zakončení do odkryté sítě trefil pouze tyč.

Do kabin šli tedy spokojenější kroměřížští fotbalisté.

Domácí potvrdili roli favorita

Blanenští hráli ve druhé půli vabank, což byla voda na mlýn pro domácí tým, který hrozil z rychlých protiútoků.

Především v úvodu druhé půli měli hosté šance k vyrovnání, ale k tomu však nedošlo.

Při jednom z protiútoků domácích obdržel Jambor v 70. minutě přihrávku za obranu, při kličce Nešetřilovi však neuspěl a do sítě se nevešla ani následná střela Chwaszcze.

V 88. minutě domácí přidali pojistku v podobě druhého gólu. Po nakrátko rozehraném rohovém kopu se prosadil Petr Zavadil a o osudu utkání bylo rozhodnuto – 2:0. 

V nastaveném čase se o korekci skóre pokoušel Feik, hlavička blanenského obránce se ale do prostoru branky nevešla.



Ohlasy k zápasu



FK Blansko
Jiří Vorlický - trenér: Chyběl nám jeden hráč navíc, protože jsme byli poměrně brzo vyloučeni, a to nám poté do útočné fáze v průběhu zápasu scházelo. Síly, které jsme za něj vydaly, nám chyběly. A chybělo nám také to, že jsme nepohlídali dvě standardní situace. Obě byly sice šikovně zahrané ze strany Kroměříže, ale mohli jsme na ně lépe reagovat.



Sestavy


SK Hanácká Slavia Kroměříž
J. Dostál [-] - D. Jambor [-] (83. Š. Vyhlíd [-] ) , M. Goncalves [-] (66. T. Machálek [-] ) , Š. Chwaszcz [-] (83. M. Votava [-] ) , T. Jeleček [-] , P. Červenka [-] (66. A. Houser [-] ) , T. Matoušek [-] , M. Machálek [-] (89. M. Surynek [-] ) , M. Cupák [-] , O. Tiahlo [-] , P. Zavadil [-]

FK Blansko
P. Nešetřil [-] - F. Smrčka [-] (83. P. Šíp [-] ) , R. Rajčinec [-] (46. M. Pecuch [-] ) , A. Williams [-] (46. J. Tulaydan [-] ) , T. Černý [-] , K. Spáčil [-] (87. L. Chloupek [-] ) , D. Thon [-] , M. Kapur [-] (68. O. Šedivý [-] ) , F. Holman [-] , O. Porč [-] , T. Feik [-]

ŽK: 51. M. Machálek - 28. D. Thon , 65. F. Holman . ČK: 30. D. Thon .
Počet diváků: 173. Rozhodčí: GREČMAL Michal - ŘEZNÍČEK Tomáš, EHRENBERGER Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích