Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.03.2023 10:15

18.kolo, MSFL , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Důležitá výhra pro Vrchovinu!


Branky


5

Jarní část sezony MSFL je tady a o víkendu se rozběhlo její 18. kolo. Neodehrálo se však celé a čtyři týmy (Kvítkovice, Uničov, Hranice a Hlučín) si na první jarní výkop musí počkat. Jak se vedlo ve vzájemném duelu béčku Slovácka v duelu s Novým Městem na Moravě?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté šli do vedení

Novoměstští fotbalisté, kteří přijeli bojovat o důležité body, přežili v rámci 18. kola MSFL po deset minutách velkou šanci domácích na umělé trávě v Kunovicích a sami udeřili po půlhodině hry. Po rohovém kopu se prosadil hlavou Martin Ráliš - 0:1.

Po dalších deseti minutách, po krásné kombinaci domácích pak nedal šanci Šmídovi David Kratochvíla - 1:1.

Jenže za okamžik hosté opět vedli. Po standardní situaci se tentokrát prosadil z dorážky Jiří Batelka - 1:2.

Vrchovina se prosadila do poločasu ještě jednou, ale gól nebyl kvůli předchozímu faulu uznán.

Hosté berou důležité tři body

Neuznaný gól ke konci první půle hosty nepoložil a v 59. minutě soubor Lukáše Michala pojistil výhru třetí brankou, když se prosadil Radek Matulka. Obešel dva protihráče a nedal Velichovi šanci - 1:3.

Laciné inkasované branky rozhodně nepotěšili kouče rezervy Slovácka. Kompaktní obrana hostí pak již domácí Slovácko do větší šance nepustila.

Utkání tak hosté zvládli překvapivě lépe a odváží si důležité tři body!



Ohlasy k zápasu



SFK Nové Město na Moravě
Lukáš Michal - trenér: První jarní utkání jsme zvládli jak bodově, tak i herně. Svojí aktivitou jsme si vytvořili spoustu standardních situací, které nakonec zápas rozhodly. Pochválit musím celý tým za kompaktní výkon, hladovost v zakončení a chuť jít si pro 3 body. Po náročné zimě jsme rádi za úspěšný vstup do jarní části sezony, nicméně již v pátek nás čeká další těžký zápas a musíme být znovu připravení a koncentrovaní na hranický duel



Sestavy


1. FC Slovácko B
D. Velich [-] - D. Kratochvíla [-] , M. Merdovič [-] , E. Yohanna [-] (60. T. Koryčan [-] ) , M. Stropsa [-] , V. Bartoš [-] , P. Šimko [-] , A. Kočí [-] , D. Šlechta [-] , I. Aldin [-] , M. Kudela [-]

SFK Nové Město na Moravě
P. Šmída [-] - D. Bača [-] , M. Ráliš [-] , J. Batelka [-] , J. Novotný [-] - P. Duda [-] , P. Vacek [-] (89. L. Hekerle [-] ) , D. Šteffl [-] (92. R. Hlaváč [-] ) , F. Nečas [-] - R. Matulka [-] , M. Jícha [-] (82. D. Ráliš [-] )

ŽK: 94. I. Aldin - 21. M. Ráliš , 70. D. Šteffl , 94. D. Ráliš .
Počet diváků: 82. Rozhodčí: DOROTÍK Jan - CIESLAR Ondřej, MAYER Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích