Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.03.2023 14:30

18.kolo, MSFL , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Znojmo si na úvod jara připsalo cenný skalp Hodonína


Branky


5

Jarní část sezony MSFL je tady a o víkendu se rozběhlo její 18. kolo. Neodehrálo se však celé a čtyři týmy (Kvítkovice, Uničov, Hranice a Hlučín) si na první jarní výkop musí počkat. Jak se vedlo ve vzájemném duelu Znojmu v duelu s Hodonínem?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tři branky v první půli

S novým majitelem, hodně obměněným kádrem, novým realizačním týmem a v nových dresech nastoupilo Znojmo k prvnímu jarnímu duelu proti Hodonínu. Cílem domácích je jistě po uvedených změnách záchrana v soutěži a na hřišti to taky tak z jejich strany vypadalo.

Ve 23. minutě vedli domácí už 2:0. Nejprve se trefil Marko Kilibarda a po něm přidal druhou branku domácích Suchý - 2:0.

Hosté se však z tohoto direktu oklepali a ještě do poločasu dokázali snížil na 2:1, když se prosadil Bobčík.

Kilibarda přidal pojistku

Ve 47.minutě se o kopii prvního gólu se pokusili Ledecký s Kilibardou, ale tentokrát Marko branku hostí netrefil.

Po hodině hry se hosté snažili vyrovnat, ale jednou jim v tom dobrým zákrokem zabránil jeden z domácích hráčů, podruhé centrovaná přihrávka zleva jen proletěla vápnem. Poté přišla na řadu střídání a žluté karty.

V 83.minutě měl rozhodnutí na kopačce domácí Trajkovič, ale sám proti gólmanovi trefil boční síť! Za chvíli hrozili domácí hlavičkou, ale ta zamířila jen do náruče gólmana. Ale hned vzápětí se radovali, a to díky opět Kilibardovi, který trefil definitivní jistotu výhry - 3:1.

V samém závěru mohli znojemští z rychlých protiútoků přidat další dvě branky, ale to se nevyvedlo ani Davidovi Putuovi ani dvougolému střelci Marku Kilibardovi.



Ohlasy k zápasu


1. SC Znojmo FK
Michal Suchý - střelec druhé branky domácích: Potřebovali jsme nutně vyhrát a to se nám povedlo. Po celý zápas jsme hráli organizovaně a hosty nepouštěli do šancí. Ve druhém poločase jsme hráli více zodpovědně zezadu a hrozili z brejků. Jsou to důležité tři body.




Sestavy


1. SC Znojmo FK
F. Škugor [-] - . De [-] , D. Ledecký [-] (83. O. Prágr [-] ) , M. Suchý [-] , M. Kilibarda [-] , D. Ouattara [-] (75. D. Putu [-] ) , F. Pálfi [-] , S. Ivanovič [-] , P. Bartůněk [-] (65. L. Lukčo [-] ) , A. Trajkovič [-] , N. Baaloul [-]

FK Hodonín
M. Petráš [-] - A. Dunda [-] , T. Langer [-] , P. Bohun [-] (67. E. Burac [-] ) , M. Holek [-] (67. R. Smékal [-] ) , L. Bobčík [-] (80. F. Mazuch [-] ) , M. Kadlec [-] , l. pernica [-] (75. T. Jáger [-] ) , O. Sukup [-] , Y. Glushach [-] , P. Dressler [-]

ŽK: 62. P. Bartůněk , 89. N. Baaloul - 68. M. Petráš , 78. E. Burac , 81. Y. Glushach , 89. T. Jáger .
Počet diváků: 330. Rozhodčí: Julínek Jiří - MAREK Daniel, MAYER Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích