Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.06.2023 16:00

14.kolo, Pardubický | Chrudim | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Farkaš si konec sezóny zpříjemnil hattrickem a vyhraným zápasem


Branky


5

Ronov nad Doubravou v této sezóně končí na předposledním místě a teď se už jen čeká na to, jestli sestoupí či nikoli. Mají s 82 obdrženými brankami nejhorší obranu v lize. Slatiňany končí na osmé pozici. V posledních zápasech zvedly svou formu a v tabulce se posunuly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Farkaš zajistil hostům vedení před koncem poločasu

Do posledního utkání vstoupili domácí aktivně a již od počátku bylo vidět, že i po nevydařené sezóně mají stále chuť hrát fotbal. Během prvního poločasu drželi domácí většinu času míč na svých kopačkách, z čehož pramenily poměrně slušné šance na vstřelení gólu. Pro domácí mužstvo ani jedna neskončila úspěchem. Naopak první chyby v obraně domácího celku využil ve 40. minutě Farkaš a po samostatném úniku překonal Mrázka, čímž se hráči Slatiňan ujali vedení 0:1.

Farkaš dovršil svůj hattrick

Ve druhém poločase se převaha v držení míče otočila. Hosté začali hrát více aktivně. Dařilo se jim vstupovat do rozehrávky soupeře a většinu poločasu jej nepustili do větší šance. Naopak se díky slatiňanské útočné síle povedlo proměnit téměř všechny útočné akce. Konkrétně to byl V 50. minutě Farkaš, v 70. minutě Borovička a v 80. minutě dovršil svůj hattrick Farkaš. Domácím se podařilo ke konci zápasu korigovat stav na 2:4, přičemž se trefili Široký a Erben, ovšem na zdramatizování zápasu již bylo pozdě.



Ohlasy k zápasu


SK Ronov nad Doubravou
Jan Žítek - Záložník: V posledním zápase nás potrestaly neproměněné šance více než kdy jindy. Místo tříbrankového vedení hosté převzali otěže a zaslouženě si odvezli tři body.

Spartak Slatiňany B
Václav Stryka - Útočník: Hodně nervózní utkání. Domácí od první minuty vysazeni na rozhodčího, což nám hrálo do karet. Naše obrana všechny útoky uklízela. Nicméně první půlka by uspala, kde koho. V druhé půlce jsme soupeře nepustili přes půl a postupnými útoky rozhodli. Kaňkou jsou dva obdržené góly z přílišné pohodlnosti.



Sestavy


SK Ronov nad Doubravou
M. Mrázek [-] - D. Sehnoutka [-] , J. Rek [-] , V. Klug [-] (69. M. Spěvák [-] ) , F. Štěpař [-] (17. D. Čarný [-] ) , J. Široký [-] , J. Žítek [-] , V. Petžílka [-] (55. J. Erben [-] ) , J. Černík [-] , J. Kasal [-] , J. Spěvák [-]

Spartak Slatiňany B
J. Teplý [-] - A. Sýkora [-] , D. Farkaš [-] , P. Semenec [-] , J. Kolář [-] (52. O. Drahý [-] ) , S. Opavský [-] , L. Slavík [-] (61. V. Stryka [-] ) , D. Slavík [-] , M. Vích [-] , J. Borovička [-] , F. Harsa [-]

ŽK: 15. F. Harsa .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: POPP Lukáš - JELÍNEK Filip, SPĚVÁK Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Ondřej Nepovím

Expert: Ondřej Pilař
Tip experta: výhra domácích

Ronovští se s okresním přeborem rozloučí vítězně. Doma jsou silní a byť jsou hosté fotbaloví, tak na domácí to stačit nebude.

Tip: výhra domácích