Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.06.2023 15:00

14.kolo, Pardubický | Chrudim | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kroutil se blýskl pěti góly, čímž dotáhl svůj tým k vysoké výhře


Branky


4

Horní Bradlo končí na bramborové pozici. O skóre prohrálo boj o třetí místo s Dřenicema. Horní Bradlo se může pyšnit druhým nejlepším útokem ligy. Kameničky ukončují tuto sezónu na desáté příčce. Jejich výsledky nejsou v této sezóně vůbec povedené, a tak se mohou soustředit na další ročník okresního přeboru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čtyřgólový poločas přinesl remízu

Utkání začalo z ostra a již v 7. minutě se prosadil domácí střelec Kroutil. Aktivní hosté, ale ve 12. minutě srovnali, a to zásluhou kapitána Horáka. Poté se hra odehrávala se šancemi na obou stranách, kdy mohl jít do vedení jak hostující tým, tak i domácí tým, jenže brankáři předvedli pár skvělých zákroků. Ve 25. minutě se síť opět rozvlnila, a to po gólu Rybičky, který s přehledem uklidil míč za záda Vrbky po hrozivé rozehře domácí obrany. Hosté měli ještě pár příležitostí, ale nakonec došlo k vyrovnání, když se prosadil nejlepší střelec ligy Radouš po skvělé zpětné přihrávce Kroutila. Do kabin se šlo za nerozhodného stavu 2:2.

O vítězi utkání rozhodl druhý poločas

Do druhého poločasu, ale vstoupili týmy úplně rozlišně. Hosté jakoby zůstali hlavami ještě v šatně, a to se jim nevyplatilo. Domácí ve 49. minutě strhli vedení na svoji stranu zásluhou Radouše a Kroutila, 3:2. Podobná situace se opakovala v 54. minutě a Kroutil se mohl radovat z hattricku. Hosté měli své příležitosti hlavně díky Horákovi, ale skórovat se jim nedařilo. Jednou zazvonila i branková konstrukce. Domácí poté přidali další branku, a to po nařízené penaltě, kterou proměnil svým čtvrtým gólem Kroutil. Další branka přišla přišla po pěkné kombinaci Radouše a Hájka, kdy prvně jmenovaný sklepl míč Hájkovi, který si ho přehodil na pravou nohu a vymetl šibenici hostující branky. Hosté pak ještě dostali jednu ránu, poněvadž se pátým gólem v zápase trefil Kroutil. Ke konci utkání udělali ještě úpravu na skóre hosté, kdy Vodička zakončil pěknou akci hostí. Pohledné utkání tedy skončilo zaslouženou výhrou domácích, a to v poměru 7:3.



Ohlasy k zápasu


Horní Bradlo
Jan Hájek - Záložník: Utkání jsme nezačali dobře, protože spoustu hráčů se už vidělo u kejty a piva. První poločas byl vyrovnaný, ale více příležitostí asi měli hosté. Naštěstí se nám podařilo dát gól do šatny. V druhém poločase už bylo jen jedno mužstvo a podařilo se nám nastřílet šest branek. Klukům děkuji za odehranou sezónu a hlavně v závěru, kdy nás bylo jen torzo a přesto se nám dařilo vyhrávat.

FK Kameničky
Tomáš Rybička - Záložník: Stalo se to, co jsme nechtěli. Opakovalo se to, co minulý týden, kdy se nám nefungovalo přebírání hráčů a být první v soubojích. Za to nás trestali domácí góly ze všech pozic. Musíme obětovat čas a v přípravě zabrat a další sezónu začít jako tým naplno.



Sestavy


Horní Bradlo
D. Vrbka [-] - R. Bláha [-] , M. Nepovím [-] , J. Kroutil [-] , J. Hájek [-] , R. Kumpan [-] , L. Dalecký [-] , D. Večeřa [-] , J. Semerád [-] , I. Pospíšil [-] , M. Radouš [-]

FK Kameničky
Š. Brázda [-] - D. Adámek [-] , J. Horák [-] , J. Vařečka [-] (68. P. Adámek [-] ) , M. Hromádko [-] , R. Adámek [-] (48. L. Vodička [-] ) , T. Rys [-] , T. Rybička [-] (63. M. Adámek [-] ) , T. Bureš [-] (46. M. Bureš [-] ) , M. Vamberský [-] , D. Hromádko [-]

ŽK: 45. J. Kroutil , 68. D. Večeřa - 33. D. Adámek , 45. T. Rybička , 55. M. Hromádko , 59. T. Rys .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: Prokop Lukáš - DAVID Julius (N), KROUTIL Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Ondřej Nepovím

Expert: Ondřej Pilař
Tip experta: výhra domácích

Zkušený tým domácích celou sezónu těží ze souhry trojice Semerád, Kroutil, Radouš a s mladým týmem Kameniček si poradí.

Tip: výhra domácích