4:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2023 17:00

26.kolo, Pardubický | Chrudim | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ronov s nadějí na udržení se v okresním přeboru zdolal Kočí čtyřmi góly, které potvrdilo špatnou jarní sérii na hřišti soupeřů


Branky


5

Ronov nad Dobravou se po této výhře vzdálil poslední Krouně, přesto to na udržení v okresním přeboru stačit nebude. Největší slabina je v obranných řadách, poněvadž Ronov obdržel 78 branek, ale útok mají osmý nejlepší se 49 vstřelenými brankami. V posledním zápase přivítají mladý tým ze Slatiňan, které bojují o osmou pozici. Kočí obsazuje pátou příčku, o kterou se snaží i Heřmanův Městec. Kočí bude muset naplno bodovat v posledním zápase na půdě poslední Krouny a Heřmanův Městec bude muset zase bodovat v Křižanovicích a doufat v prohru Kočí. Kočí nezažívá povedenou jarní část sezóny. Ve venkovních utkáních uspělo pouze jednou ze sedmi zápasů, ale přesto se může pyšnit čtvrtou nejlepší obranou ligy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jiří Spěvák dvěma góly dostal Ronov do dvoubrankového vedení

Do utkání vstoupili lépe hostující hráči. Domácí se snažili ze začátku hrát opatrný fotbal, poněvadž nevěděli, co mají od takového týmu očekávat. Hosté drželi více míč na svých kopačkách a domácí pouze odkopávali. K žádným větším šancím to nevedlo, jelikož oba týmy kazily své finalní koncovky. Takto to platilo prvních dvacet minut. Poté se domácí probudili a ve 23. minutě se po nedůslednosti a přímočarému útoku dostali do vedení. Zásluhu na tom měl Jiří Spěvák. Hosté se po obdržené brance opět zvedli a několika šancemi zahrozili, jenže neúspěšne. Největší šanci ke vstřelení gólu měl Dvořáček a Nepovím. Po rohovém kopu nejvýše vyskočil Dvořáček a svou hlavičku poslal těsně nad bránu Mrázka. Poté měl gólovku na noze Nepovím, který se po sólovém úniku a narážečce nikým nehlídaný ocitl na hranici velkého vápna, ale svou střelu mezi tři tyče neposlal. Také se do pár gólových příležitostí dostali Ronovští. Nejprve musel po zakryté střele zasahovat hostující brankář Dostál, který míč vyrazil na rohový kop. Hned na to se po odraženém rohovém kopu dostal k míči hráč domácích, který z rohu malého vápna přestřelil vysoko nad. Jenže jedna příležitost ke skórování přišla, a to z penaltového kopu. Po špatném důrazu hostujících hráčů se do vápna dostal Jiří Spěvák, který byl následně seslán k zemi, s čímž si hlavní rozhodčí nelámal ničím hlavu a nařídil pokutový kop, který si vzal sám na starost Jiří Spěvák a svým druhým gólem utkání poslal domácí do dvoubrankového vedení. Do kabin se šlo za stavu 2:0.

Rychlé snížení Budínského k dramatu nevedlo

Do druhých čtyřiceti pěti minut šli hosté s dvojím střídáním. Začalo to tak jako to probíhalo v první půli. Hosté se do toho více opřeli, poněvadž museli dohánět dvoubrankový náskok. To platilo pouze do 47. minuty, jelikož se díky napadání a důrazu trefil Budínský, čímž snížil stav utkání na 2.1. Špatná komunikace mezi hráči a brankářem se vyústila v minelu. Brankář Mrázek byl napadán Budínským, který stihl míč před tím, než ho Mrázek odkopnul, čímž ho trefil do nohy a míč se odrazil mezi tři tyče. Nešťastný moment pro Mrázka. Jenže zbytek zápasu patřil spíše domácím. V 67. minutě se radovali ze třetího gólu, když se ve velkém vápně nejlépe zorientoval kapitán Žítek a zcela osamocený vyslal svou střelu na zadní tyč, na kterou brankář Dostál nemohl nijak reagovat. Tento gól srazil hráče Kočí k zemi. Poté se hostům těžko dostávalo do větších šancí, protože skvěle zkoncentrovaná obrana domácích je k ničemu nepouštěla. Až v 81. minutě přišlo potvrzení vítězství, když se trefil střídající Piskač, který byl na hřišti teprve čtyři minuty. Hosté zahrávali rohový kop, který jeden z domácích hráčů odklidil pouze k Nepovímovi, jenže ten poslal nečekanou přihrávku Jankovi, kterého předstihl rychlý Urbánek a s míčem pelášil až k bráně, kde nahrál do prázdné brány Piskačovi. Zasloužená výhra domácích znamenala velké oslavy. Uvidíme jestli nebyly zbytečné.



Ohlasy k zápasu


SK Ronov nad Doubravou
Jan Žítek - Záložník: Všichni hráči odvedli skvělý jak individuální, tak i týmový výkon. Škoda jen té smolné branky. Mohli jsme mít příští týden o jeden sud veselejší rozlučku díky vychytané nule.

Kočí
Ondřej Nepovím - Záložník: Do zápasu jsme šli s tím, že to nebude nic lehkého, poněvadž v Ronově se hraje velice špatně. Prvních dvacet minut jsme byli lepším týmem. Kombinovali jsme, dostávali se do gólových šancí, ale potom přišel naprostý kolaps a domácí převzali zápas do svých rukou, což potvrdili čtyřmi góly a my jsme ten jeden gól mít ani nemuseli, kdyby brankář nechyboval. Také jsme si nedokázali přihrát do finalní koncovky, protože jejich obrana byla naprosto koncentrovaná. Jediné co bych vytknul, tak jsou diváci Ronova, kteří by si mohli to pokřikování po hráčích a rozhodčích odpustit. Přesto klukům děkuju za bojovnost a v příštím zápase si na rozlučku přivezeme tři body.



Sestavy


SK Ronov nad Doubravou
M. Mrázek [-] - J. Rek [-] (73. J. Erben [-] ) , V. Klug [-] (63. D. Sehnoutka [-] ) , P. Urbánek [-] , F. Štěpař [-] (77. J. Piskač [-] ) , J. Široký [-] , J. Žítek [-] , V. Petžílka [-] , J. Černík [-] , J. Kasal [-] , J. Spěvák [-]

Kočí
P. Dostál [-] - P. Budínský [-] , M. Šára [-] (56. J. Mrázek [-] ) , M. Blažek [-] (46. R. Lamberský [-] ) , L. Štursa [-] , O. Nepovím [-] , P. Capoušek [-] (46. P. Šára [-] ) , D. Janko [-] , M. Dvořáček [-] , L. Koreček [-] , D. Kudrnka [-]

ŽK: 51. V. Petžílka - 44. M. Šára , 46. M. Dvořáček .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Horák Milan - PETIK Roman, NOVOTNÝ Bohumil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Ondřej Nepovím

Expert: Ondřej Nepovím
Tip experta: výhra hostů

Kočí si dojede pro tři body, ale lehké to nebude.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů